4 Февруари, 2017 12:05 949 2

200 000 лв. за ремонт на покрива на библиотеката

  • покрив-
  • ремонт-
  • библиотека

Ремонт на Националната библиотека ще бъде направен. Това обеща в ефира на bTV служебният министър на културата Рашко Младенов, след като вчера падна част от покрив на сградата и един човек пострада.

Още първият ден разбрах, че това е много спешно и деликатно място, на което трябва веднага да се реагира и казах, че ще реагирам, но снощи се случи. Този покрив тече от годин. Това заяви в предаването "Тази събота" служебният министър на културата.

"Доколкото знам, има някакви разговори за тези 200 000 лв., които трябват, за да се направи тази библиотека и не се прави. Сега съм тук и моето обещание е, че на всяка цена това ще се свърши. Както се оказва, ние рискуваме и човешки живот.

Вчера като отидох и видях за какво става дума – това е един оберлих, даже невидима е опасността отгоре, защото като е започнал да се топи снегът, и от там нататък рухва. И има едно огромно хале, което беше пълно с хора, които четяха вчера, и като погледнах същия оберлих и си помислих какво може да се случи, просто ми настръхна косата".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    0 1 Отговор
    Щом Фандъкова не го е направила значи си има причини и ще го направи в подходящият момент по подходящият начин - а този - барабар Петко с министрите дали си чисти редовно жилището, колата му не мяза ли на клошарска колиба ? има вид на болен и занемарен клошар, ако себе си не може да спретне как на нас ще помага ?
  • 2 миро

    0 0 Отговор
    ...,aман тази Фандъкова, идете на Витошка, та вижте хълмиста поляна, а само година мина от ремонта