Last news in Fakti

30 Май, 2017 12:47 1 301 0

Без незаконни обекти на плажа в Слънчев бряг

  • незаконни-
  • обекти-
  • слънчев бряг
Без незаконни обекти на плажа в Слънчев бряг - 1
Снимка: М. Богданова ©

Близо 230 са незаконните обекти в Слънчев бряг. Община Несебър е издала 190 заповеди за премахване, а 180 обекта вече са съборени, съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова. „Достатъчно бързо действаме. По отношение на територията на плажа, на Слънчев бряг – север имаме премахнати 1500 кв.м. временни обекти, които са надвишавали квадратурата, която сме разрешили с одобряването на схемата. Там бяха премахнати емблематични заведения“, каза министърът. Ангелкова уточни, че е важно да се спазват изискванията и за Министерството на туризма няма значение кой е собственикът.

Премахването на незаконните обекти ще продължи и след края на летния сезон. Акцията ще обхване не само плажната ивица и територията на комплекса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА