19 Февруари, 2018 13:43 2 883 3

Средна цена от 300 000 паунда за жилище

  • великобритания-
  • жилища-
  • къщи-
  • цени

Средно с 2400 паунда, до 300 000 паунда, се е повишила цената на жилищните имоти във Великобритания. Данните са на специализирания сайт Rightmove, който е изследвал 90% от пазара на Острова.

В същото време част от продавачите преоценяват имотите си, което води до увеличаване срока на време за намиране на купувачи и днес той вече е 72 дни. За сравнение, преди един месец той е бил 67 дни, а през лятото на миналата година – 55 дни. В Лондон средно за 83 дни се продава имот.

Поскъпване на жилищните имоти – апартаменти и къщи, се регистрира в цялата страна. Изключение прави югозападна Англия. Най-силно е поскъпването в Шотландия – 5.1%. В североизточна Англия и Уелс увеличението е съответно 3.6% и 3.5%.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El comandante

    4 0 Отговор
    Направооо правя прелокация на половия си орган ляво оли дясно That's the question???
  • 2 Eee

    2 0 Отговор
    Какво ни интересуват цените на острова,кажете какво става с цените в БГ-то?

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Eee":

    Аз ще ти кажа. Цените в БГ...замръзват постепенно. Преди да тръгнат в обратна посока...roller coaster