Last news in Fakti

10 Май, 2018 20:56 4 011 4

Събориха незаконен мотел

  • мотел-
  • събаряне-
  • сандански

В парковата зона на Сандански беше съборен мотел, построен преди 25 години. Събарянето е въз основа на решение на РДНСК – Благоевград, а причината е, че имотът е изграден без право на строеж и липсващ подробен устройствен план.

Собственик на мотела е хотелиера Ангел Соколов. Имотът не е бил пуснат в експлоатация, тъй като собственикът му не притежава документи за строителство и акт за собственост.

Парцелът, върху който е построена сграда, е собственост на Соколов, а самата сграда е построена върху част от подпорна стена на р. Санданска Бистрица и се води част от тротоарната площ в зелените площи на парка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камагра

    23 1 Отговор
    ДА СЪБАРЯТ НЕЗАКОННИТЕ ХОТЕЛИ НА С.БРЯГ НА ПЛАЖА, ПРЕДИ СТАРАТА ПЛАЖНА АЛЕЯ. Тоест - 40-50 хотела + още 100-тина незаконни обекта из курорта
  • 2 Gost

    13 1 Отговор
    Бързо се работи има няма 25 години от строежа и сега решиха да го съборят,а ако беше пуснат в експлоатация досега щеше да си е избил парите за още пет хотела
  • 3 диди

    8 1 Отговор
    Взема клиентите на някой хотел на олигарх.И удобните подкупни инспектори са си изпълнили нареждането.
  • 4 Ромул

    4 0 Отговор
    Този поне е бил на собствена земя,а циганите кога????