Last news in Fakti

9 Април, 2019 06:21 4 118 2

Имение с бункер и конна база (СНИМКИ)

  • сащ-
  • имение-
  • конна база-
  • бункер-
  • търг

Trinity Farm е един от най-пищните имоти в Сиатъл

Парцел с площ 16 хектара, върху който е разположено луксозно имение се продава на търг. То се намира само на един час път с кола от Сиатъл. Предимството за новите собственици е, че дори да настъпи апокалипсис, те няма да бъдат засегнати от него. Причината е, че имотът разполага с бункер. Trinity Farm разполага със закрит басейн и бункер с три спални. Търгът за него ще започне от 5 млн. USD. Имението с пет спални и множество по-малки постройки, ще бъде продадено на този, който предложи най-висока цена.

Имението разполага и с конна база и няколко хектара земя за отлична езда. Новият собственик ще притежава и площадка за хеликоптери и градина под формата на спирала. Първият етаж от имението, който е открита планировка, плавно преминава в остъклена оранжерия.

Бункерът е снабден с резервен генератор и система за пречистване на въздуха, която премахва ядрените, биологичните и химическите замърсявания. Сред другите екстри на бункера са две сертифицирани оранжерии и поливна система с капацитет 95 литра. Има дори зеленчукова градина и курник с автоматични врати.

Продавач на имота е германски инженер, който така е построил имота, че да издържи и най-лошите и дори апокалиптични услови, а в същото време е искал да създаде отлична конна база, тъй като покойната му съпруга е била конен рехабилитатор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Боби

    8 4 Отговор
    На Боко е.