18 Септември, 2019 20:05 4 418 12

Нов логистичен център в Шумен

  • логистичен център-
  • шумен-
  • tesy-
  • инвестиция

Инвестицията е на стойност 7 млн. лв.

Нов логистичен център в Шумен - 1

Българската компания TESY откри своя логистичен център в Шумен. Инвестицията е на стойност 7 млн. лв. Разгънатата застроена площ на обекта е 4500 кв.м, а офисната част, заедно с конферетната зала и зоната за отдих са с обща площ 500 кв.м.

Обемът на логистичният център е 8000 палетоместа. Разполага с 10 терминала. Той ще послужи за удвояване на товарния капацитет и елиминиране на загуби на ресурс при трансфер между терминалите. Новото логистично съоръжение способства за по-висока гъвкавост и по-добро обслужване на клиентите и доставчиците.

Компанията реализира проекти, които оказват положителен ефект върху развитието на бизнеса и обществената среда в Североизточния регион и страната като цяло, за което е получила редица отличия от авторитетни медии и бизнес организации.

Нов логистичен център в Шумен


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И ОЩЕ..

    14 5 Отговор
    СКЛАДОВЕ , СКЛАДОВЕ ,СКЛАДОВЕ, бетон, бетон, бетон, камиони, камиони, камиони...!

    Коментиран от #8

  • 2 Баи онзи

    3 2 Отговор
    Мда но мез тях неможе:)
  • 3 Дрон.

    24 4 Отговор
    Шумен се напълни с лотлгистични центрове и цехове само дето недават заплати като хората малко над минималната заплата и това е тия двамата собственици на Теси са бивши комунисти и в началото на демокрацията взеха заеми от банки в особено големи размери и навъртяха нищо големи бандити чистата им печалба на месец както се говори е 90 000 000 милиона лева толкова ли немогат да дадат още един милион за заплати ???? Ако ги питаш какво ще ги правят тия мильони и те незнаят такива трябва да бъдат застреляни публично това са новите престъпници на България с окрадените пари на хората направиха империи...

    Коментиран от #5

  • 4 AmiX

    16 5 Отговор
    Каква файда след като в Теси работят само роми за жълти стотинки а продукцията им е некачествена и неграмотно направена...
    Във магазините като тръгнеш да си купуваш бойлер те съветват за всяка друга марка но не и на теси.... Защото прекалено често дефектирали...

    Коментиран от #6

  • 5 Паладин

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дрон.":

    Ха-ха-ха-ха-ха... не мога... край-край-край-край.... ЧИСТА ПЕЧАЛБА ОТ 90 000 000 на месец. Това прави по чиста печалба от над 1 000 000 000 на година! ЧИСТА ПЕЧАЛБА! БРАТО, ТИ БЪЛНУВАШ НЕЩО! ПИЙ СИ ХАПЧЕТАТА!
  • 6 Новичок

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "AmiX":

    Те пък другите марки не дефектирали.Всичко за Бг. е второ трето качество,лош метериал.А ти щом очакваш в магазина да ти кажат какъв бойлер да си купиш,ще си винаги прецакан.Пфу.
  • 7 Някой

    9 1 Отговор
    В Теси правят бойлерите на Бош. Разликата е в табелката с името. Едно към едно са. И като отидеш в магазина, и като кажеш, бе мани ги тези Тесита, дай ми един Бош. Голям смях. Марката е ху аво доказано нещо. Но в последните десетилетия, вече не е гаранция за качество. Защото само името може да е връзката с марката. И нищо от дадения уред да не е направено от нея, а от под изпълнител.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гост

    6 1 Отговор
    Теси е еднакво с Нео, а не с Бош. Може да им сравниш продуктите, еднакви са, само при теси сменят по една пластмаса с логото и цената е по-висока. Бяха добри преди 15г., купувал съм си техни неща и работят до ден днешен, но преди година отидох пак да купувам тяхно и цената беше висока, а беше същото като китайското Нео.
  • 10 Истината

    5 0 Отговор
    Нали работя в теси ,голяма мизерия ,500 лева заплата ,чудим се как да изкараме месеца ,е как да е качествена продукцията като не отиваме на работа да работим ,а да се чудим от къде да изкараме пари за да има какво да ядем ,за нова година Кюркчиев ни се подигра като ни даде подарък една празна раница ,какво да говорим повече
  • 11 Теси фашаги

    3 2 Отговор
    Шефа е антикомунист и подлога на ГЕРБ ,не мисли за хората а само да трупа пачки затова и продукцията е некачествена ,така е в капиталистическите страни
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.