Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 18:21 6 085 5

Да останеш и без къща, и без жена

  • къща-
  • строителство-
  • великобритания

Строителството на къща с фар на брега на океана на стойност 2.2 млн. паунда е замислена от собственика през 2010 г. Още тогава идеята се сторила интересна на журналистите и поканили собственика и съпругата му да представят проекта.

Плановете били до 2012 г. най-късно вече да обитават къщата на брега. Тя щяла да разполага със 6 спални, сауна, кинозала и панорамен басейн. Имотът е трябвало да бъде построен върху скала, което е оскъпило изграждането му.

През 2012 г. обаче мъжът изоставил строежа, поради липса на достатъчно пари да го завърши и се захванал да стори друга по-малка и по-евтина къща. За целта е взел кредит в размер на 2.5 млн. паунда.

През тази година отново в същото предаване той признава, че не е успял да построи къщата на мечтите си, нито да си върне заема към банката. Освен това и жена му го напуснала.

Да останеш и без къща, и без жена

Да останеш и без къща, и без жена


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    23 1 Отговор
    за по малка и скромна къща взел 2 500 000 паунда голямата колко е тогава ?
  • 2 Чичо

    19 2 Отговор
    Стига бе, това тук е 350 000 лв. В завършен вид. за къщата.
  • 3 Рошко

    12 3 Отговор
    Доган пеевски тикво, къде сте само за вас работа да я довършите
  • 4 Дългият

    8 0 Отговор
    Това не е нищо.На една позната....мъжът и почина,после големият син,после малкият син И като за капак и изгоря къщата....това е Невървене...
  • 5 Ивайло

    6 0 Отговор
    Затова не викай "хоп", преди да си рипнал!!! :)))