Last news in Fakti

17 Декември, 2019 06:21 4 957 4

Продават супер популярен в Instagram имот

  • великобритания-
  • лондон-
  • розова къща-
  • продажба-
  • instagram
Продават супер популярен в Instagram имот - 1
Снимка: Shutterstock

Един от най-известните в Instagram имоти – „Розовата къща” в Лондон, е обявен за продажба. Състои се от 3 спални, две бани и вътрешен двор с градина. Компанията за недвижими имоти, която се е нагърбила с намирането на нов собственик, пояснява, че той се нуждае от „модернизация”.

Районът, в който се намира къщата, предлага редица удобства – отличен транспорт, ресторанти, магазини, училища.

Брокери предполагат, че няма да е трудно да се намери купувач, отчитайки, че къщата е разположена на една от известните лондонски улици. Влиятелни блогъри, дори случайни ползватели на Instagram, са се стичали към имота, само и само да се снимат пред „розовата къща” или нейните „съседи”.

„Байуотър стрийт” си е изработила добра репутация не само в социалните мрежи. Улицата се споменава още през 1974 г. в шпионския роман Tinker Tailor Soldier Spy. Там е бил разположен домът на главният герой. Къщата е била декор и на създадения през 2011 г. филм по книгата, както и мини сериала на ВВС Smiley`s people от 1979 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо от панелката

    9 3 Отговор
    Не знам дали е хубаво пред къщата ти вечно да има тълпа от китайски туристи и всевъзможни джендъри които си правят селфита.

    Коментиран от #2

  • 2 Борил

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо от панелката":

    Като не искат туристи, да я боядисат сива, като тая до нея. Никой няма да се сети за нея повече. Но сивата сигурно струва на половина по-евтино, защото я няма в Инстаграма.
  • 3 Госта

    5 0 Отговор
    Била розова и вече оргазъм получават,деба вашата мама проста....
  • 4 мани мани

    2 0 Отговор
    давам 5лв.
    с останалите ше си купя 2 пици да хапна и една бозичка...