19 Март, 2021 10:37 13 479 4

Най-скъпият имот на най-скъпото място

  • силициева долина-
  • сащ-
  • къща-
  • продажба-
  • имение

Къщата в Силициевата долина се продава срещу 135 млн. USD

Най-скъпият имот на най-скъпото място - 1
Снимка: Shutterstock

Най-скъпият и най-голям частен имот в района на Силициевата долина се продава за 135 млн. USD. Върху парцела са разположени 7 къщи. Общо те разполагат с 32 спални, 3 басейна, няколко тенис корта, както и овощни и цветни градини.

Началото на мини комплекса е поставено през 1907 г. от основателя на англо-калифорнийска банка и Grеаt Wеѕtеrn Роwеr. Mopтимъp Флeйшxaĸep – старши започва да изкупува съседни парцели в района, като целта му е била строителство на имение. Няколко поколения Флeйшxaĸep са били собственици на имота преди да бъде продаден.

Правнукът на Флeйшxaĸep-старши – Марк, заедно с още двама наследници решават да го продадат, за да прекратят споровете за собствеността на имението.

Интересното е, че къщите са разположени в уединени райони. Интериорът на повечето къщи е дело на известен дизайнер от Ню Йорк, а сред клиентите му е херцогинята на Уиндзор.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайчарника в Банкя

    15 6 Отговор
    Е най скъпия имот, кой знае, какво има заровено под него ? 💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰,💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

    Коментиран от #2, #3

  • 2 АлМак от Мелмак

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Зайчарника в Банкя":

    А ЗАЙО ЗАЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА ПРАВИ НИКАКВИ КОМПРОМИСИ С ФАКТА, ЧЕ ИМОТА (ЗАЙЧАРНИКА) МУ Е БАЩИНИЯ И БОКО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА СКРИТОТО ПОД СКАРИТЕ. НИКОЙ НЕ ГО Е КАРАЛ ДА КРИЕ ЕВРО И ЗЛАТО НА МАКЕДОНСКА ТЕРИТОРИЯ.
  • 3 Антикомунист

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Зайчарника в Банкя":

    Има заровени мъди. Абе серсемите край нямате.
  • 4 Аз съм ти

    7 0 Отговор
    Хайде като копираме статии да гледаме какво и как го правите,първо това е МОЖЕБИ най скъпия имот но само в Силициевата долина и изобщо не е най скъпия имот като цяло ,но мисленето още се учи на копи печат.