Last news in Fakti

29 Август, 2021 11:51 4 238 3

Продават къща, в която е живял известен певец

  • франк синатра-
  • къща-
  • сащ-
  • продажба-
  • лос анжелис

Наетата от Франк Синатра резиденция се продава срещу 21.5 млн. USD

Резиденцията, която е била наета от Франк Синатра, се намира в известния квартал Чатсуърт в Лос Анджелис и е обявена за продажба. Офертната стойност е 21.5 млн. USD. Във въпросния имот звездата е живял по време на своя втори пик на професионалната си кариера през 50-те и 60-те години на миналия век, което е превърнало имота в един от най-известните в района за вечни времена.

Едноетажната къща е разположена в парцел от 5.6 хектара на върха на хълм. От нея се разкрива невероятна гледка наблизо разположените планини. Разполага със 7 спални и още толкова бани. Особеното на имота е, че помещенията са с високи тавани, френски прозорци и открита планировка. Бъдещият собственик ще има на разположение и къща за гости със собствен басейн.

И основната къща и тази за гости са с характерните за средата на миналия век дървени панели и под от естествен паркет.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Негреско

    3 0 Отговор
    А на любовницата на бате боко в Барселона кога?
  • 2 Павел пенев

    2 0 Отговор
    Той беше известен певец и виден мафиот.

    Коментиран от #3

  • 3 Италия желае

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Павел пенев":

    Точно второто го беше направило известен певец. Нямаше кой знае какви певчески дарби. Дъщеря му Нанси мислеше, че ще се прочуе като певица, но мафията ѝ обърна гръб. Не умееше нито едното нито другото.