Last news in Fakti

7 Септември, 2013 13:00 13 656 2

Строят 5-звезден затвор

  • затвор-
  • строителство-
  • белгия

В края на тази седмица в пресата бяха публикувани снимки на новия затвор в белгийския град Харен. Ако трябва да му се постави категория, подобна на тази при хотелите, то той ще се причисли към групата на 5-звездите постройки. Особеното на затворническия комплекс са не само архитектурата и комфортът, но и огромното пространство, предвидено за разходки.

Независимо, че строителството на затвора ще започне през 2015 г., още сега може да се каже, че той прилича повече на летен лагер за отдих, изграден предимно от дърво, отколкото на място за излежаване на ефективни присъди.

От петте предвидени корпуса, три ще бъдат за мъже, а две – за жени. Капацитетът на затвора е 1200 души. Предвижда се да има също така психиатрична клиника и секция за младежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    0 0 Отговор
    за Банев чак затвор правят а стига бе
  • 2 ХХХ

    0 0 Отговор
    На зелено дават ли???