Last news in Fakti

11 Ноември, 2013 09:00 18 857 3

5-те най-тузарски имота на пазара

Най-луксозните апартаменти и къщи за наемане през изминалата седмица

Наем от 2000 EUR до 5000 EUR. В този диапазон се движи месечната рента на луксозни апартаменти в София и по-големите градове. Интересно е, че в същия диапазон могат да бъдат наети и шикозни къщи. Месечният наем на луксозен апартамент може да е равен или близък до този на масивна и луксозно обзаведена постройка в покрайнините на София или по Черноморието, но месечните разходи са различни. Затова и собствениците, на масивните постройки предпочитат да ги отдадат на по-ниски цени, обясняват анализатори. И какво все пак се предлага в посочения ценови диапазон?

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Лозенец (София) – 2000 EUR (виж повече)

Срещу посочената сума наемателят получава 4-стаен апартамент с разгъната застроена площ от 250 кв.м. Панорамната тераса разкрива невероятна гледка към планината Витоша, както и към града. Имотът разполага с овална дневна с камина, а кухненският кът е напълно оборудван. На разположение на наемателя са и два подземни гаража с електрически врати.

2. М-т „Ален Мак” (Варна) – 4500 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 800 кв.м. Разпорлага с парк от 3 декара, която се допълва от отлична морска панорама. Имотът разполага с два плувни басейна, беседка и паркинг за 5 автомобила. Къщата разполага с фитнес зала.

3. Изток (София) – 3000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 450 кв.м разположи на две нива. На разположение на наемателя е дизайнерски панорамен имот в представителна сграда с луксозни общи части. Апартаментът е обзаведен. Разполага с барбекю.

4. Драгалевци (София) – 4000 EUR (виж повече)

Двуетажната къща е с разгъната застроена площ от 444 кв.м и се намира в комплекс от затворен тип. Имотът разполага с двор от 1000 кв.м и басейн. Една от особеностите на имота е, че на приземния етаж разполага с механа.

5. Драгалевци (София) – 2000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с площ 176 кв.м. Състои се от просторна дневна с трапезария и кухня разположени на площ от 71 кв.м като кухнята може да бъде разделена със стъклени врати от трапезарията и дневната, три спални, две бани с самостоятелни тоалетни, просторно антре и тераса от 223 кв.м аранжирана като градина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Страхотни имоти!Разгледах подробно форума и търсех момент за
    да напиша нещо негативно,но всичко е издържано!Поздравление
    МИЛЕНА БОГДАНОВА!

    Коментиран от #3

  • 3 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Иракли Иракли":

    Ами купи си тогава.