Last news in Fakti

25 Ноември, 2013 00:05 6 980 2

Кой наследява имотите на Мутафчийски

  • хелена ризорт-
  • слънчев бряг-
  • мутафчийски-
  • наследници

Един от най-ценните имоти на починалия в началото на ноември бизнесмен Младен Мутафчийски – луксозния курортен комплекс „Хелена Ризорт” преминава в ръцете на Бойка Стоянова. Това е записано в завещанието оставено от бизнесмена, което беше отворено н Цюрих в присъствието на германски адвокат, съобщава в-к „Труд”. Стоянова, с която Мутафчийски е живял на съпружески начала, наследява почти половината от богатството му, което се оценява на 500 млн. лв. Останалата половина се наследява от Ели Гюлева, с която са били разделени от години, но не са били официално разведени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    1 1 Отговор
    ей тва е да си жена.....ама като е баламурник да остави на тезии такива неща....жалко сега друг 4е ги треска а он е трупакл парите...цццц по добре да беше ги продал а парите изгорил..аз на жена нищо не давам
  • 2 Бай Иван

    0 1 Отговор
    На жена само тояга по гърба!