Last news in Fakti

23 Май, 2024 08:55 3 510

Мария Гъркова, ЕТЕМ: За един успешен и висококачествен проект, инвеститорът има нужда от надежден партньор

  • etem
Мария Гъркова, ЕТЕМ: За един успешен и висококачествен проект, инвеститорът има нужда от надежден партньор - 1

Професионалният път на Мария Гъркова в ЕТЕМ започва през 2014 г като Customer service specialist. През 2019 г. тя вече е част от търговския отдел на компанията, а две години по-късно става Регионален мениджър за район Пловдив. Различните позиции в компанията ѝ дават възможност както за личностно и кариерно израстване, така и да се запознае от първо лице с очакванията на клиентите и да изгради с тях устойчиви взаимоотношения.

Вие сте Регионален мениджър за Пловдив на водещата компания за алуминиеви архитектурни системи ЕТЕМ. В региона има забележителни проекти, които са изпълнени със системи на компанията. Може ли да ни споделите повече за част от тях?

Пловдив е един от най-бързо развиващите се градове в България, с растяща икономика, привличаща нови инвестиции и компании. Създаването на нови работни места и увеличаване на населението съвсем естествено рефлектира върху търсенето на жилища. В града значително се разшири жилищното строителство и започнаха да се появяват нови жилищни комплекси. Строителните компании реагират на повишеното търсене, предлагайки разнообразни типове жилища – апартаменти, къщи и луксозни имоти. Отвореният пазар и наличието на информация създават по-прозрачна среда, където купувачите са добре информирани и могат да правят осведомен избор. Информираните купувачи търсят високо качество на строителството, в което са използвани съвременни технологии и материали и предлагащо висока енергийна ефективност. Примери за такива проекти в град Пловдив са: Twin park – изпълнен с нашата премиум клас прозоречна система Е68, Markovo villas park – отново с поглед към премиум продуктите на ЕТЕМ – системите Е68, Е50, Е75FD, жилищен комплекс в район Южен на Импулс пропърти, комплекс Green hill, мащабният проект Sky view, Ponte business center, новият учебен корпус към Медицински университет и много други.

Мария Гъркова, ЕТЕМ: За един успешен и висококачествен проект, инвеститорът има нужда от надежден партньор

За модерната жилищна сграда SP2 Residence е избрана алуминиева архитектурна система ЕТЕМ Е68. Защо тази системата е предпочетена?

За да бъде един проект успешен и висококачествен, инвеститорът трябва да избере надежден партньор, който не само осигурява отлично качество на продукта, но и предоставя надеждни услуги след продажбата. Това е особено важно за комплексни проекти, които включват използването на различни системи и взаимодействието между тях. Един сигурен партньор ще гарантира, че всички аспекти на проекта са синхронизирани и функционират ефективно, като осигурява необходимата поддръжка и услуги за дългосрочното му успешно изпълнение и експлоатация. Архитектурна система Е68 е висок клас премиум система, която отговори на високите изисквания на инвеститора за проекта SP2 Residence, а именно: необходимата статика при изпълнение на високите балконски врати, отлични технически характеристики: топлопреминаване, въздухо и водоплътност, акустика и не на последно място елегантни прави линии.

Кои са най-търсените системи от инвеститорите и архитектите в Пловдив?

Съвременните тенденции и изисквания в строителството поставят акцент върху използването на системи с подобрени технически характеристики и устойчиви решения, които осигуряват комфорт в обитаемата среда, лесна поддръжка и сигурност при експлоатация. Все по-търсени стават системите от среден към висок клас, даващи допълнителна стойност във всеки проект, към тях добавихме и висок клас прахови покрития. Тази кампания илюстрира нашият стремеж към повишаване на качеството на използваните продукти и желанието да дадем на нашите партньори устойчиви и надеждни решения.

Мария Гъркова, ЕТЕМ: За един успешен и висококачествен проект, инвеститорът има нужда от надежден партньор

ЕТЕМ откри свой шоурум в града. Какво могат да видят посетителите в него ?

В нашия шоурум клиентите могат да видят в реален размер голяма част от използваните на пазара системи. Самата сграда Platinum Homes, в която се намираме, е своеобразен пример за елегантна симбиоза между различните системи, предлагани от ЕТЕМ. В проекта може да видите нашите прозорци, окачена фасада, вертилируема фасада, входни врати, вътрешни врати, слънцезащита.

Шоурумът на ЕТЕМ не беше замислен само като място за експозиция на нашите продукти. Водеща цел пред нас беше създаването на споделено място, създадено с идеята да бъде център за сътрудничество и обмен на идеи между архитекти, дизайнери, строители и крайни клиенти. Искаме заедно да работим в посока насърчаване на креативното мислене и съвместното разработване на иновативни решения. Затова искаме да наложим нашия шоурум не просто като търговско пространство, а като място за иновации и вдъхновение, където клиентите могат да се запознаят с най-новите тенденции в строителството и да открият най-добрите решения за своите проекти.

Заповядайте да обменим идеи и да разгледате нашите системи в шоурума ни в Пловдив, в сградата на Platinum Homes на бул. Марица 160 Б.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК