17 Април, 2014 20:20 10 389 5

Брус Уилис иска 18 млн. USD за къщата си

  • уилис-
  • бевърли хилс-
  • лукс-
  • къща

Известната холивудска звезда Брус Уилис продължава с опитите да продаде къщата, в която е прекарал 20 години от живота си. Имотът, който се намира в Бевърли Хилс, се появи на пазара на недвижими имоти в САЩ през месец май 2013 г. на цена от 22 млн. USD. След като до август не беше намерен купувач, Уилис реши да смъкне от цената 2 млн. USD, а към днешна дата имението се оферира вече на стойност от 18 млн. USD.

Брус купува имението през 1993 г. за 9 млн. USD. Живял е там с жена си и дъщеря си. Причината актьорът да иска двойно по-висока цена днес, когато американският имотен пазар започна да дава сигнали за възстановяване, е че е вложил значителна сума за реновирането на имота, обясняват брокери. Въпреки това семейството на Уилис няма вече нужда от къщата.

Имението е построено през 1928 г. и е с разгъната застроена площ от 960 кв.м. състои се от 8 спални, 11 бани, киносалон, музикална стая, библиотека, винарна и барбекю. Особеното е, че дизайнът във всяка стая е различен. Общото е, че има много бели дивани и класически кресла от бяла кожа, както и огромна кухня за гастрономите.

Имотът се намира в една от най-престижните части на Бевърли Хилс, където обикновено се продават ексклузивни луксозни имоти. Разположен е сред гората, което му придава допълнителна живописност и романтика. Къщи там са притежавали известни личности като Марлон Брандо и Джон Ленън.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 1 Отговор
  • 2 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ЗАЩО ДА НЕ ИСКА
    КЪЩАТА Е ЛУКС И Е НА ИЗВЕСТНА ЗНАМЕНИТОСТ
  • 3 Споок Армин

    0 1 Отговор
    Брандо вече не е между живите.Лека му пръст.....Примера кой има имоти в Бевърли хилс е неуместен.Има други по подходящи за пример.
  • 4 Споок Армин

    0 1 Отговор
    Ленън пък е още по неуместен.Докато Брандо почина преди 10 години ,Ленън не е между живите от има няма 34 години.
  • 5 пурко

    1 0 Отговор
    Спокойнооо! Ако имаме късмет другото ще се роди в ХАмерика.Продаваме нивичката и заминаваме,само дето малко не ми достигат,с около 17990000 гущера