Last news in Fakti

22 Август, 2014 14:39 2 553 1

Разкриха хероин за 3 млн. лв.

  • разкриха-
  • хероин-
  • 3 млн. лв.

Дрогата е открита от митническите служители на

Служители на Агенция „Митници" и Държавна агенция „Национална сигурност" под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура - Хасково проведоха специализирана операция за противодействие на трафик на наркотични вещества от Турция за Холандия.

При щателна митническа проверка на ГКПП „Капитан Андреево на микробус с българска регистрация, влизащ на територията на България от Турция, в тайник под задната седалка митническите служители откриват 60 пакета, увити в кафяво тиксо. Пакетите съдържат бежово прахообразно вещество, което при извършения полеви наркотест е реагирало на хероин. Общото количество на откритото наркотично вещество е 31,380 кг. По цени на съдопроизводството стойността му е близо 3 млн. лв.

За 24 часа е задържан водачът на микробуса - български гражданин. На лицето е повдигнато обвинение и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража".

Във връзка с образуваното досъдебно производство при последващи действия на територията на София са задържани двама чужди граждани с установена съпричастност към престъплението. Наложена им е мярка за неотклонение „задържане под стража" за срок до 24 часа и им е повдигнато обвинение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Е как 24 часа ве, с тоя товар може да си останат доживот.