Last news in Fakti

4 Декември, 2014 13:25 1 653 3

Обвинена за радикален ислям припадна в съда

  • обвинена-
  • радикален ислям-
  • припадна-
  • съда

Една от седемте обвиняеми в делото за радикален ислям - Александрина Ангелова, припадна по време на заседанието на Пловдивския апелативен съд.

На единствената жена сред обвинените й прилоша и тя се строполи на пода, съобщи онлайн изданието Пловдивски новини.

Наложи се лично  председателката на Пловдивския апелативен съд Евдокия Кемалова  да позвъни на тел. 112  и да извика екип на Спешна помощ като  да прекъсна заседанието на съда.

Припадналата Александрина Ангелова, която има заболяване на щитовидната жлеза  единствена от обвиняемите се яви лично в съда, докато останалите шестима в това число и имама Ахмед Муса бяха представлявани от адвокатите си. 

Майката на Александрина Ангелова, която се яви като свидетел  Лилия Маринова, разказа, че Александрина е много добро момиче, живее с мъжа си Хасан Щърбов в смолянското село Старчево. Майката, която работи и живее  от 6 години в Брюксел, добави, че  всеки ден се чувала по телефона с дъщеря си, но от телевизията разбрала, че Александра живее на квартира в дома на майката на Ахмед Муса в Пазарджик.

Пристигналите лекари веднага оказаха помощ на припадналата Александрина Ангелова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Бакърджиев

    0 0 Отговор
    Да ги осъждат и затварят по скоро защото вече стана лошо. А САЩ трябва да бъдат наказани за подстрекателство в глобален мащаб.
  • 2 аз

    0 0 Отговор
    Жалко ,че само е припаднала.Ако беше умряла нямаше кой да я опее-имама и той е в затвора хахахаха

    Коментиран от #3

  • 3 коко

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "аз":

    ми то не е късно бе тряба някои да се заеме по сериозно