24 Март, 2015 13:08 1 294 0

Убиецът на бащата на съдийката заминал на гурбет

  • съдийка-
  • убиецът-
  • бащата-
  • заминал-
  • гурбет-
  • геновева димитрова

Окръжна прокуратура е издала европейска заповед за арест му

Повдигнато е обвинение на извършителя на убийството на бащата на съдийката от Софийски градски съд Геновева Димитрова. 29-годишният Владо. ф е заминал да работи в чужбина, затова Окръжна прокуратура е издала европейска заповед за арест му, съобщиха от Прокуратурата.

На Владо Ф. е повдигнато обвинение за грабеж, придружен с убийство. Той е криминално проявен, но не е осъждан.

В хода на разследването е установено, че Владо Ф. е извършител на тежкото криминално престъпление, за което бе подаден сигнал на 26 декември 2014 г. в ОДМВР-Разград. От тази дата бе обявен за издирване Николай Радев Димитров на 75 години от град Завет. Два месеца по-късно, на 22 февруари 2015 г., тялото на възрастния мъж бе открито в язовир „Мелницата” в землището на Завет.

Аутопсията показа, че той е починал от удушаване. Откритите по трупа следи и веществени доказателства спомогнаха криминалистите да стигнат до извършителя на престъплението. В хода на образуваното досъдебно производство са разпитани над 40 души, които биха могли да имат отношение към престъпното деяние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА