23 Юни, 2015 17:37 1 164 2

Двама непълнолетни са привлечени като обвиняеми за бой в автобус

  • бой-
  • непълнолетни-
  • привлечени-
  • обвиняеми-
  • автобус-
  • дружба

Продължава издирването на неустановени съучастници

Две непълнолетни лица са привлечени като обвиняеми и задържани за възникналия инцидент с насилие на 20 юни 2015 г. в столичния квартал „Дружба”, съобщиха от Прокуратурата.

Софийската районна прокуратура привлече като обвиняеми лицата Б.К. (непълнолетен на 16 г. – за причинени от него при нанесен побой две леки телесни повреди по хулигански подбуди на пострадалите Юлиян Борисов и Симеон Благоев) и Ц. С. (непълнолетен на 17 г. – за причинени чрез нанесен от него побой две леки телесни повреди по хулигански подбуди на пострадалите Симеон Благоев и Вълчо Благоев).

Продължава издирването на неустановени съучастници, които са били съпричастни към горепосочените деяния.

С постановление на СРП от 23 юни 2015 г. двамата обвиняеми са задържани за срок до 72 часа, с цел изправянето им пред Софийския районен съд и разглеждане на искане за задържането им под стража.

Факти.бг припомня, че в събота около 19.50 ч. 17-годишните близнаци Траян и Симеон и баща им бяха нападнати и пребити с бухалки и метални боксове.
Нападението е извършено от четирима младежи, които избягали веднага след случилото се. Боят продължил и на спирката.

След преглед в болница момчетата са изписани, а под медицинско наблюдение остана само баща им, който е без опасност за живота.

„Прибирахме се от църква. Неочаквано извадиха палките и започнаха да ни бият. Даже не сме си говорили с тях. Почнаха да ни бият, почнаха да ни ритат. Баща ми дойде да ни спаси и те почнаха него да го удрят”, разказаха пред Нова телевизия братята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антон

    0 0 Отговор
    Не го вярвам аз..(Дори не сме говорили с тях).Кой знае как са се заканвали.Циганин и църква.Дали в църквата ги учат да ходят да бият старци,и немощни,и да ги ограбват.?????????И как ги намериха тези хлапета,когато не ги знаеха,а мангалите не могат да ги намерят никога...Съмнителна работа.Полицията пак ще си пише точки в борбата с престъпноста.Циганина където и да го видиш ,,Бой....Само Живков ги оправяше....
  • 2 Текила Ром

    0 0 Отговор
    Още са млади, но вече лъжат като дърти циг...(ланга-лунга)