Last news in Fakti

6 Август, 2015 16:40 2 212 1

Да убиеш заради коне

  • убиеш-
  • коне-
  • двама братя-
  • ангел димитров-
  • димитър димитров

Двама братя са обвинени в умишлено убийство. Те пребили 56-годишен мъж заради подозрения за кражба на конете им

Окръжна прокуратура-Пловдив повдигна обвинение на двама братя - Ангел Димитров, на 34 г. и Димитър Димитров на 35 г.,  от с. Караджалово, община Първомай, за умишлено убийство в съучастие. На 5 август 2015 г. е получено съобщение на тел. 112  за лице в безпомощно състояние – с подутини по лицето и кървящи рани по тялото, в с. Караджалово. Потърпевшият е Алекси Ангелов, на 56 г., от същото село.

При разговор с братята Ангел и Димитър, се установява, че между тях и Алекси Ангелов и възникнал скандал на полето с последващ побой. Разследването сочи, че двамата настоявали Ангелов да си признае за извършена кражба на конете на единия от братята, заради което е предизвикан скандала.

Пострадалият е откаран в болница, където е починал от черепно-мозъчна травма същия ден.

С постановление на наблюдаващия прокурор - Ангел Димитров и Димитър Димитров са задържани за 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в Окръжен съд-Пловдив за налагане на постоянна мярка „задържане под стража“.

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Пловдив се извършват активни процесуално-следствени действия – оглед, разпити на свидетели, назначени са експертизи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    те се трепат за 1 дума накриво казана или за няма нищо или удоволствие вие за цели коне ехеее