2 Септември, 2015 17:54 3 176 11

Застреляха крадец на царевица

  • застреляха-
  • крадец-
  • царевица

Инцидентът е станал в с. Кошарево

Убит е млад мъж, крал царевица от нива в с. Кошарево. Инцидентът е станал днес около 02,40 часа. Две неизвестни лица са произвели изстрели с огнестрелно оръжие по други двама, намиращи се в нивата и берели в този момент царевицата. 22-годишният К.И.Г. е бил ранен смъртоносно и е починал на място. Изстрелите са дошли от преминаващ автомобил покрай нивата. Младият мъж е застрелян със съчма.

 Приятелят му е в шок.

Полицията работи по всички възможни версии за убийството. Правят се разпити на хората, свързани с имота, в който е извършено убийството. Не се изключва и да става въпрос за бракониери, които да са помислили, че в нивата има животно.Тялото на убития младеж е закарано в Съдебна медицина в Перник за аутопсия. Извършителите се издирват.

Окръжна прокуратура Перник е образувала досъдебно производство. В ОДМВР – Перник продължават процесуално следствените действия, под ръководството на Окръжна прокуратура – Перник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жьтвариа

    5 0 Отговор
    щом краде
  • 2 TODOR STOYANOV

    5 0 Отговор
    СИГУРНО Е ОТ "АСПАРУХОВИТЕ" БЪЛГАРИ...ИЛИ ОТ "ИЛИКТОРАТА"...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 българин

    4 0 Отговор
    Автор на статията е журналист-престъпник. Убит е крадец, който не спира да тормози хората с набезите си. Но от статията изпадаме в шок, че невинно момче, който влезнал в през нощта да си откъсне кочен царевица, е застрелян от лошите домакини. Ужас. Продажни журналисти и продажна държава. Как да защитим частната си собственост от набезите на кърлежите? До кога няма да има закони?
  • 5 аз

    4 0 Отговор
    Добра новина! Ето такива новини трябва да има, за да се върнат българите в собствената си държава и да спре великото преселение.
  • 6 даката

    4 0 Отговор
    кражбите са ежедневие и единственото спасение е това.държавата съдейства на крадците и престъпниците чрез правоохранителната и съдебна система които ние издържаме
  • 7 Колю

    4 0 Отговор
    Точно по този начин се пази частна собственост!
    Още няколко такива случая и м...лите ще се позамислят когато тръгват да крадат.
  • 8 който

    4 0 Отговор
    Доживяхме да видим сериозни хора, с педагогически подход. По един такъв случай месечно, и току виж циганите започнат сами да си садят царевицата, която ни продават на плажа, вместо да я крадат. Трудът те прави свободен - от затвора(или ковчега).
  • 9 Хаджипетрова

    4 0 Отговор
    Крайно време беше.Всеки който краде да си получи заслуженото.Само така -стреляш право в целта. А за продажните и обслужващи журналисти нямам думи-те са некадърни,злобни иподмазвачи-а да не говорим че са под път и над път-голям болюк-меко казано ненавиждам ги
  • 10 сссс

    2 0 Отговор
    атъй давайте по български ... крали царевица и жертви че им напалнили газа с улово ... горките цигани този път не мина леко на гърба на трудещия се да си наберат 5-6 чувала царевица да искарат някой лев горките ..осъдете сега българина дето ги е гръмнал
  • 11 нико белич

    1 1 Отговор
    Браво точно така трябва да бъде без милост за крадците. Много усилия се полагат да отгледаш реколта независимо какво и накрая да те украдът това заслушават !!!!