Last news in Fakti

4 Септември, 2015 17:09 1 878 1

Задържаха трафиканти на хора край село Бръшлян

  • задържаха-
  • трафиканти-
  • хора-
  • село-
  • бръшлян

Хванат е миниван с 19 души

Миниван с 19 души задържаха тази сутрин гранични патрули в района на странджанското село Бръшлян, съобщиха за Нова телевизия от Граничната полиция.
 
В превозното средство са пътували 10 нелегални имигранти без документи за самоличност, които твърдели, че са сирийски граждани. Задържани са и трима български каналджии, които ще бъдат съдени по бързото производство.
 
Сирийците временно са настанени на територията на Гранична полиция - Малко Търново. Предстои да бъдат транспортирани към разпределителния център за бежанци в Елхово.
 
Полицията е по следите на трафиканти на бежанци. Над 160 души бяха задържани при акция на МВР и ДАНС срещу незаконно пребиваващи в страната. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неделчо

    0 0 Отговор
    ай сега да видим какво ще им се случи на трафикантите и дали ще ги осъдят??? и дали ще ги пъхнат при манафите???
    я да видим бълхария има ли съдебна система ?
    и спазва ли се върховенството на закона????!!!
    ако не кой е виновен за кочината в която сме принудени да живеем??