Last news in Fakti

6 Ноември, 2015 15:18, обновена 6 Ноември, 2015 16:25 4 302 11

Трима в болница след убийството в сливенско училище

  • училище-
  • сливен-
  • болница-
  • убийството-
  • трима

Млад мъж уби ученичка в двора на училище, след това се опита да се самоубие

28-годишен мъж наръга смъртоносно ученичка в двора на 12-то ОУ в Сливен, съобщиха от полицията. Той е направил опит за самоубийство. Откаран е в тежко състояние в областната болница. Младият мъж се казва Димитър Иванов от с. Струпец.

Сигналът за инцидента е подаден в 13:50 часа на тел.112. Незабавно натам са насочени екипи на полицията и на Бърза помощ. 15-годишната Симона е починала на място, след като е била намушкана във врата, гърдите и корема, на стълби в двора на училището.

Преди да посегне на момичето обаче, пред двора на гимназията, Димитър е наръгал и 28-годишния Красимир, за който се предполага, че е приятел на Симона. Красимир е с прободни рани в гърдите и пневмоторакс, като в момента е в операционна зала. Красимир е криминално проявен, докато Димитър не е проявяван до момента.

След кървавата случка, Димитър е отишъл зад сградата на училището и се е прострелял в устата с газов пистолет.

В инцидента е пострадала и учителка от гимназията. Към момента е установено, че става въпрос за любовна драма.

Трима души са откарани в болница след инцидента, съобщиха от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен

Те са транспортирани в болницата около 14 часа днес. Единият пострадал е с прободна рана в гърба, в тежко състояние, съобщи началникът на спешното отделение д-р Тодор Суванков.

Вторият пострадал е с прострелна рана в областта на устната кухина. В момента му се извършва скенер, за да се видят нанесените поражения в устната кухина. Той е и под полицейска охрана.

Жена на 40 години, за която се съобщава, че е преподавател в училището, е с прободна рана в областта на корема и гърба, в относително добро състояние, допълни д-р Суванков.

По-късно от прокуратурата съобщиха, че се провежда разследване за убийство и опит за убийство. Димитър е звънял по мобилния телефон многократно на Симона. След това, около 13:50 часа, той се е опитал да влезе в училището по време на учебни занятия, но е бил спрян от охраната. Целта на неговото посещение е да се срещне с момичето.

Симона е излязла на входа на училището, заедно с психоложката на училището, която се е опитала да разговаря с Димитър. Той е бил агресивно настроен към ученичката, извадил е нож и наранил с него психоложката, която се е опитала да го спре. След това нанесъл няколко удара по 15- годишното момиче, в резултат на което тя е починала.

Извършват се оглед на местопроизшествието и разпити на свидетели-очевидци. На местопроизшествието е изпратен дежурния прокурор от Окръжна прокуратура-Сливен, за оказване на съдействие на разследващите органи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    1 0 Отговор
    Какво е това клане в училище?Все едно чета вести от УСрА
  • 2 аз

    0 0 Отговор
    Лека му пръс на детето и дано пострадалите без убиеца се възстановят и са добре
  • 3 гост

    0 0 Отговор
    Чалгата не прощава дечица мили !
  • 4 123455

    0 0 Отговор
    Каква чалга,
    какви пет лева???
    М....ЛИ СА ТОВА,
    бъдете сигурни......
  • 5 Бай Коста

    0 0 Отговор
    Бих нарекъл любовната драма педофилска. Като добавим наркотици, досиета в МВР и пр..... Работата смърди. Отделен въпрос е, че не нормално 15-годишно момиче да е "близко" с 28 годишни мъже. А може и 123455 да е прав.
  • 6 qqqqqq

    0 0 Отговор
    100% циганска работа .
  • 7 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    . Волен ли е луд че им скача ИЛИ ВИЕ ЧЕ ТЪРПИТЕ АДЖЕБА. а тоя трябва да се освободи и да му се даде орден стара планина и да му се купи резачка с държавни пари и да бъде освободен ако оживее щото млада м....ста в детеродна възраст щеше да има 8-12 парчета и куп наши деца да станат жертви
  • 8 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    ПС радвам се че по почерка вече не само аз идентифицирам етноса на извършителите - а по това че смеят да атакуват и длъжностно лице учителка на публично място в двора на българско училище се надявам също да започне да ви говори КОЛКО БЕЗНАКАЗАН СЕ ЧУВСТВА ЕТНОСА и докъде са ни докарали НАСТОЯЩИТЕ УПРАВНИЦИ българията ни от 1989 до сега
  • 9 БАТ мишо

    0 0 Отговор
    забележете че родните телевизийки ще ви пускат бай брадър и турски и индийски серияли и няма да чуете нищо за случая или етноса на извършителите . това се случва само в предизборно време - за да се замолят м....стите някой да опрай кашата- и естествено на кой - на бащицата кмет на района или окръга и съответно да гласуват за него- яли как утихнаха и за гърмен и за орландовци и за джебчиите в игнатиево край варна- където беше преизбран кмета на герб- до другите избори тихо . само медии като тая отразяват истината а тя е че картинката е все такава но се мълчиот нац медии. да не е престъпника Волен че да пишат за заклани деца в училище. Къде по голямо престъпление е да питаш що бачка магазин в 2 часа като е с раб време до 10
  • 10 Пацо

    0 0 Отговор
    Сега забранете и ножовете. Сигурно ножовете са виновни за това. Прост народ - тъпи закони.
  • 11 россия

    0 0 Отговор
    Родители виновни, всичко позволяват на момичета и се гордеят с това. И как тъка 15 годишна има гадже 28 годишен .28 годишен иска бурен секс, а тя само на 15. Ужас!!!!!!!