Last news in Fakti

8 Януари, 2016 13:28 1 831 0

Експертиза сочи, че Благой е убил семейството си

  • убийство-
  • пловдив-
  • благой сапунджиев-
  • експертиза-
  • сочи-
  • семейството

Химическа експертиза потвърждават наличие на барутни частици единствено по ръцете на Благой Сапунджиев

Експертиза сочи, че Благой е убил семейството си - 1
Снимка: БТА

Изготвено е заключението на химическата експертиза по делото за смъртта на тричленно семейство в гр. Пловдив, съобщиха от прокуратурата.

Резултатите на заключението на назначената по делото за смъртта на семейство Сапунджиеви химическа експертиза потвърждават наличие на барутни частици единствено по ръцете на Благой Сапунджиев.

Такива са установени и по входните рани на тримата починали. Последното, от своя страна, сочи на извод, че изстрелите най-вероятно са били извършени от упор.

Разследването продължава.

Факти.бг припомня, че на 4-ти януари сутринта близки на семейството сигнализираха полицията, че не могат да се свържат с никой от членовете. След разбиване на входната врата в апартамента на улица „Асен Христофоров“ в квартал „Кючук Париж" бяха открити три тела – на съпруга Благой Сапунджиев, на съпругата му и на 5-годишното им детенце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА