11 Януари, 2016 21:28 1 441 5

Маскирани мъже пребиха възрастно семейство

  • маскирани-
  • мъже-
  • пребиха-
  • възрастно-
  • семейство-
  • христо монов

Бабата и дядото били изненадани в съня си

Маскирани мъже пребиха възрастно семейство - 1

Полицията издирва извършителите на побой над възрастно семейство при опит за грабеж в дома им в село Голям Чардак, съобщиха от ОДМВР-Пловдив.

Сигналът за инцидента е подаден в 22.30 часа в събота. Според първоначалната информация, 75-годишен мъж и 70-годишната му съпруга били изненадани в съня си от трима маскирани, които нахлули в къщата с взлом. Чрез употреба на физическа сила нападателите привели възрастната двойка в безпомощно състояние и им нанесли удари с твърд предмет. След като претърсили жилището и не намерили пари и ценни вещи, тримата се оттеглили в неизвестна посока.

Пострадалите са транспортирани с линейка в пловдивска болница за оказване на спешна медицинска помощ. След преглед мъжът е оставен за наблюдение, а съпругата му е изписана за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Труд. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив. Предприети са активни действия по издирване на извършителите на престъплението. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    До кога тия м...ли ще ни тормозят хората по селата ?АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА КАТО ГОНИМ М....ЛИТЕ КОИТО СЕГА ВЛИЗАТ ДА ИЗГОНИМ И ТИЯ КОИТО ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЕ ИНТЕГРИРАХА ДА ВЪРВЯТ НА ДРУГО МЯСТО ПО СВЕТА КЪДЕТО ЗНАЯТ КАК ДА ГИ ИНТЕГРИРАТ,И ДЕТО САМО АКЪЛ ДАВАТ КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ.АМАН ОТ ЗЕЛЕНИ ТИКВИ.
  • 2 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Няма да бъде защитен кофти матр.яла!!Всеки пенсионер - трън в очите на правителството !!!
  • 3 ьамр

    0 0 Отговор
    Аве трайте ве, вас нали никой не ви е пипнал досега - тихо и смирено, че следващия път може и за вас да дойдат!

    Коментиран от #5

  • 4 неутрален

    0 0 Отговор
    Какви ли не престъпления и проблеми, убийства, грабежи, пребивания, отвличания, а нашата прислужница оглавяваща МВР е в Китай, какво прави вътрешен министър постоянно в чужбина, скоро беше в Америка сега в Китай, пък в България нека си стават чудесии тя да си изкара екскурзиййката. НЕЗАБАВНА ОСТАВКА ОТ ТАЗИ НАГЛА НЕКАДЪРНИЧКА!!!!!!
  • 5 Бидона

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ьамр":

    Нека да дойдат! Имам законно притежаван пистолет и докато не му изпразня пълнителя в главите им няма да спра!