Last news in Fakti

17 Януари, 2016 10:55 3 295 2

Кметът на Враца: Тодор можеше да бъде спасен

  • тодор-
  • кмет-
  • враца-
  • спасен

Ще има ли справедливост след смъртта на 18-годишния ученик?

Кметът на Враца: Тодор можеше да бъде спасен - 1
Снимка: БТА

"Това момче можеше да бъде спасено. Хората, които са били там, вместо да стоят и да гледат, са можели да му помогнат. Можели са да го качат в колата си и да го откарат в болницата". Това заяви по Нова телевизия кметът на Враца Калин Каменов във връзка със смъртта на 18-годишния Тодор, който загина при спор на улицата. 

"Агресията е навсякъде около нас - в градския транспорт, на улицата, дори в начина на шофиране", изтъкна градоначалникът. 

Михаил Въжаров, баща на Кирил, който беше убит пред дискотека „Соло” преди години, изрази съмнение, че протестите след смъртта на Тодор са наистина спонтанни. 

"Задавам си въпроса доколко тези протести след смъртта на младото момче са наистина спонтанни. Преминаването на протеста от Враца в София  ми навява мисли, че трагедията на хората става захранка на определени политически кръгове", изтъкна Въжаров. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    1 0 Отговор
    ми тя справедливоста е възтържествувала извадил железото да бие пешеходците и са го пратили там къде му е мястото на поредния мма комплексар

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "тошибиян":

    Знаеш ли какво се е случило точно - не, не знаеш, и аз не знам.
    Не коментирай по адрес на жертвата. Неговите роднини казаха, че мутрите са му удряли колата, така все едно ги е ударил.
    Те не знаят момчето да е носило някога бокс. Първара аутопсия във Враца е излязла със становище, че не е бит? После го преместили в София и се указало, че е починал от побоя. Как става така? Опитват се да покрият следи и случай, после биячите са изчеснали, знаеш ли дали не са си нанесли някой друг удар с бокс, за да имат и те следи?
    Твърде мътно е, за да се коментира. Дано МВР под натиска на обществото свърши някаква работа понеже инак всичко се потулва без думи, без обяснения.