Last news in Fakti

15 Януари, 2016 08:21 33 245 79

Преди смъртта на Тодор е имало взаимно нанасяне на удари

  • тодор-
  • преди-
  • смъртта-
  • взаимно-
  • нанасяне-
  • удари

18-годишното момче е използвало бокса, който е бил в ръката му

Преди смъртта на Тодор е имало взаимно нанасяне на удари - 1
Снимка: БТА

„Няма съмнение, че 18-годишният Тодор е използвал метален бокс”, съобщи по Нова телевизия говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

„На този етап доказателствата са такива, че Тодор е излязъл от автомобила си, отишъл е до мястото, където са се намирали двамата братя и между тях е възникнал словесен, а по-късно и физически сблъсък. Имало е взаимно нанасяне на удари”, обясни тя. Прокурор Румяна Арнаудова уточни, че по телата на двамата братя също има травматични наранявания. Става дума за разкъсно-порезни рани, уточни тя.

Прокурор Румяна Арнаудова обясни и защо първоначално повдигнатото обвинение на двамата братя беше за причиняване на смърт по непредпазливост в следствие на причинена лека телесна повреда. "В рамките на първите 24 часа от разследването прокурорът имаше единствено доказателства, които обуславяха подобна правна квалификация. Нямахме заключение на аутопсията, имахме само описание на травматичните наранявания. Става дума за общо 28 охлузвания, а охлузванията представляват лека телесна повреда по смисъла на закона", уточни тя.

Двамата братя - Иван и Десислав Дамянови, вече са обвинени за извършване на умишлено убийство по хулигански подбуди на 18-годишния Тодор. Те отказват да дават обяснения за побоя и смъртта на опонента им, възползвайки се от това си право.  

Днес съдът ще разгледа мярката за неотклонение на двамата брятя. Чакат се и резултатите от втората аутопсия на момчето, която по категоричен начин да установи причините за смъртта му.

В града пристигнаха експерти от ВМА, както и прокурори от Върховна касационна прокуратура. Те ще помагат да местните обвинители при разследването. На този етап, двамата братя, обвинени за убийството, отказват да дават обяснения пред разследващите. 

Делото за смъртта на 18-годишния Тодор ще го решат докторите, заяви адвокат Марин Марковски.

„Решението на делото зависи от съдебно-медицинската експертиза”, убеден е  адвокат Марковски.  „Съдебните медици в България са много опитни. Всяка една съдебно-медицинска експертиза в България представлява математическо уравнение.  При аутопсията се установяват конкретните повреди по органите и когато това се случи може да се установи механизмът, по който те са получени”, добави той.

„Хората искат да вземат борбата срещу престъпниците в ръцете си. Може би това убийство е било капката, която е преляла чашата на търпението и хората излизат на улицата. Това е великолепно. Това, което става като човешка реакция,  е инстинкт на обществото за самозащита и самосъхранение. Поводът е ужасен, но това гражданско чувство заслужава уважение”, коментира още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    1 6 Отговор
    Предполагам че:
    1.Боксът бил на момчето дето умряло.
    3.Само си е нанесло смъртоносните удари
    3.Братята са действали при самозащита
    4.Тези дни или днес ще ги пуснат

    Коментиран от #76

  • 2 777

    3 0 Отговор
    Нещата малко се променят...
  • 3 Румен Янев

    3 1 Отговор
    Има две поговорки за които се сещам
    - който нож вади от нож умира
    -да би мирно седяло не би чудо видяло
    .............................
    Та с две думи - младежа слиза от колата и отива да ги млати с бокс макар че владее таекуондо ???Братята след като са изяли по някой тупаник са му взели бокса и са го пребили....Грешката е че са попрекалили та то взело че умряло но така или иначе става въпрос за ЛЕКА повреда можело е трайно да го инвалидизират за да знае следващия път като изскочи от колата и тръгне да бие някого какво го очаква !!!
  • 4 112

    7 1 Отговор
    Ако това за бокса е вярно нещата се наместват .Да налетиш на мутри с метален бокс - според мен излизайки от колата с него надали са му налетели първи ,най вероятно е успял първи да удари единия с бокса което много боли и онези двамата са полудели .Последвалите в процеса на боя няколко допълнителни удара с този бокс от негова страна допълнително ги е афектирало .Сигурен съм че категорично не са искали да го убиват а са подценили ударите си в състояние на афект ,човек може да умре и от един удар само !
  • 5 абре

    6 1 Отговор
    Този пикльо кой знае как е карал с Аудито си, 18 годишен пикльо с Ауди ходи на училище с гаджето си? Работил ли е да си го купи, или е бил отличник? Поредната непораснала и недоразвита мутричка. Каквото повикало, такова се и обадило.
  • 6 аз

    4 0 Отговор
    Ако е решил да се прави на мъж пред мацката си и е налетял пръв си го е намерил с тоя бокс особено....Жалко за момчето.Затова в такива ситуации трябва много добре да се прецени ситуацията-дори и с бокс си срещу 2-ма гибона по 100 кила.По-добре си преглътни гордостта и остани жив в случая..
    Поредната нелепа смърт на млад човек в Бълхария,както онзи със селфито в/у влака.
    Бог да ги прости!
  • 7 гост 3

    3 0 Отговор
    Лошото в България е, че всички подобни случаи се решават от политиците и тълпата предварително, а не се изчакват заключенията на вещите лица и експертите. Полиция и прокуратура също влияят на този процес с липсата на ясна и професионална информация, предоставена от официален източник, на база конкретни факти и доказателства.
  • 8 незнайко

    0 5 Отговор
    Кой с какво е удрял не е от значение. Един човешки живот е съкратен. Братята са си криминално проявени. Сега в затвора и да се преключва със делото.

    Коментиран от #14

  • 9 незнайко

    0 0 Отговор
    С делото - грешка, мислех да пиша следствието.
  • 10 ffffff

    4 1 Отговор
    слизаш от колата си с метален бокс отиваш към двама пешеходци с предимство за саморазправа ако беше убит някой от тия братя кое е виновен ако тръгнеш срещу мен с бокс вадя ножа и те правя салата братле защото ти идваш при мен не аз при теб братята нямат никаква вина това е самозащита никой от тях не е предполагал или е искал момчето да умре а да го възпрат от тези му действия представете си че това не са затворници ами едни слаби хорица и бяха пребити от тоя тогава какво правим търсил си го е и си го е получил жалко за момчето но тия нямат тая тежест на вина която всички искат оплювайте ме колкото искате

    Коментиран от #19

  • 11 НикиД

    5 0 Отговор
    историята е ясна - това момче е решило да се направи на бабаит, обаче е налетяло на други такива. самият факт, че е носил бокс и че слиза от колата и търси конфликт, говори, че не е стока. случаят напомня на онзи от преди години, когато Стойчо Стоилов беше нападнал някакъв пенсионер, препречил му пътя, който обаче се оказал бивш военен с пистолет и по чудо Стоилов оцеля след 5-6 изстрела.

    Коментиран от #23

  • 12 5тле

    1 0 Отговор
    Видео https://www.youtube.com/watch?v=32nq0vhATN4&feature=youtu.be&t=557

    Коментиран от #16

  • 13 123

    0 5 Отговор
    В кариерата до живот. Това са мърши.

    Коментиран от #22

  • 14 Къл

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    Какво значение има дали са криминално проявени. Най-кроткият човек, при определени обстоятелства може да стане криминално проявен. Криминално проявени, За какво ? Ако е за убийство или за тежки телесни повреди - да, но иначе. Преди няколко години всички застанаха зад онзи човек зографа Опиц, който застреля един от крадците взломили жилището му, защото според тях е прав, но сега е в затвора и винаги ще има етикет затворник.
    Говореше се, че момчето е починало следствие на задушаване от така нареченото " гълтане на език " А това може да се случи при всякакви обстоятелства, дори от стрес. Може би за това и обвинението е било такова и никой не е застрахован.
    Нека разследващите си свършат работата.
    Нелепа смърт.
  • 15 к7гу

    3 0 Отговор
    Причината за смъртта е аспирирана храна в белия дроб.
    Това казват във видеото.
  • 16 adolf

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "5тле":

    От видеото се вижда, че момчето припада, но не от бой и си блъсна главата много силно в оградата и изпадна в гърч.
  • 17 Пантеон

    4 1 Отговор
    Moмчето е засякло!! двамата, които са се опитали да пресекат. Тоест е щяло да ги убие, те са били вече на платното!!! Така. Те псуват... Той обаче не си взема бележка и псува... Те му чупят огледало, минавайки покрай колата и пресичайки вече, той ги последва с бокс. Удря единият, другият брат се намесва при самозащита и за злощастие при ударите в корема на Тодор храната от стомаха влиза в трахеята. Никой от двамата братя не знае това, че докато го бият, той се дави. Тук не защитавам никой. Но истината е по средата, нали се сещате. Убийство да, но не мисля, че е осъзнато.

    Коментиран от #21

  • 18 честно

    1 4 Отговор
    Само че първо му потрошават колата и ти очакваш да излезе с голи ръце срещу тези Кретени
  • 19 честно

    0 4 Отговор

    До коментар #10 от "ffffff":

    Само ТТ за тези Гадове
  • 20 Пантеон

    2 0 Отговор
    А е възможно да има струпване на обстоятелства, момчето да е било болно (скрито заболяване, възможно е дори непроявена епилепсия) и боят да го е довършил. Защото иначе как седи на краката си, а пък пада после и то погълнал храна в дроба. Има нещо изпуснато в цялата картинка, нещо което трябва да се изяснява и може да промени следствието. Жалко само, че го няма, а е толкова млад.
  • 21 честно

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Пантеон":

    Що не пресекат пътя на Трактора А после да се саморазправят с него
  • 22 Бате Цецо

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Не защитавам и не оправдавам двамата убийци, но от друга страна си предствям ситуацията ако някой ме нападне с бокс и не успее да ме утепе то вероятно аз бих му нанесъл лека или средна телесна повреда.
  • 23 честно

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "НикиД ":

    хс2Само че Стоилов И той потроши колата на пенсионера искайки му по"уважителен" начин обяснение за бавното каране А пък той Великия мноого бързал
  • 24 arbo

    2 1 Отговор
    момчето умира 10 минути след приключване на боя!?! Какво умишлено убийство, кви 5 лева? Ако искаха да го убият дали нямаше да го направят преди да приключи боя? Първото обвинение беше правилно, второто е смех
  • 25 ММА

    2 0 Отговор
    Май ви убягва основното. Агресията в младото поколение. Ходя на зала редовно и е пълно с келеши ММА фенове. Татуси, матуси и глупости. Едно време имаше бойни спортове в основата на които бе уважението към противника. Сега има ММА - млатене без правила. Лошото е, че прекалено много се афишират, а "бойците" ги изкарват герои. Така келешът в 5-ти клас проумява, че кечът на който е бил фен е измислица и се обръща към нещо реално, вкарвайки го в живота си.
    Все си мисля, че е време за по-строга цензура, правила , ограничения и забрани с цел спасяване на обществото. Развитите общества се крепят именно на забраните, не на грешно разбрана свобода. Има много неща, които държавата , ако я има трябва да сложи в рамки и дори да забрани. Примерно, както е на запад - да забрани определени породи кучета. Я си представете комбинацията от един малоумен и изнервен ММА фен и трениран да убива питбул. Нима не ги виждаме всеки ден? Какво следва? Пребит и разкъсан?
  • 26 копеле

    3 0 Отговор
    Понякога младоците на около 17-22 години са много устати и 'велики', репчат се и скачат на бой за най малкото, както и този кретен от Бургас в автобуса, и затова умират. Не взимам страната на биячите и те ще си намерят куршума. А някой от родителите да си помислят как скапано възпитават децата си и после да не плачат на гробовете им.
  • 27 Тинки Уинки

    0 2 Отговор
    Момчето е карало колата и си е лафило с приятелката, а през това време, тези двамата братя, са пресичали. Момчето не ги е видял, заради паркираните коли, и със сигурност е кара с поне 50км/ч! Никой не кара бавно в днешно време. И вместо да намали, и да спре, той е сигнализирал с клаксон, докато те са били на платното. А през това време, единия от братята му е счупил с ритник или с бокс огледалото. От там, момчето се е нервирало, че му ритат колата, и е излязло с бокс , да си търси правата и да им покаже какво е бой! Но при уличния бой, няма никакви скруполи и правила. Не е като при модерните бойни изкуства, където те учат да удряш и да не убиваш. При уличния бой, се убива от срах и от злоба. Ако момчето е боло злобно и имало желанието да убива, е могло с един удар да ги повали и двамата. Все пак металния бокс, може да убива ако се използва правилно! Та извода е следния. АКО един от тримата е бил малко по умерен и разсъдлив в момента на случката е могло да се размине и без бой и без смърт. Но заради едното его и самочувствие се стига до това. Само забележете, приятелката на момчето как стои на дистанция от него,докато го държи единия брат, а другия го бие. Това не е любов м-у тях,това е само интереси и това момиче трябва да се засрами. Ако обичаш един човек, ще си до него каквото и да става! И аз имам сестра, и когато се опитваха да я бият, аз не позволих! Нищо, че бяха 6 момичета! Съжалявам за загубата на семейството и на близките, но каквото и да е станало е пълна глупост. Да се биеш заради счупена кола. Ами колата ще се оправи, но живота няма да се върне! Какво ли не прави човек, заради едното си его! :( А брата на момчето, да не казва, че той е смел! По-скоро е наивен и самоуверен! Това му е грешката. Повярвал си е,че може да се бие с 2-ма едновременно, защото е тренирал 8 години бойни изкуства. Но не е научил нищо! Когато се биеш с повече от 1 съперник, винаги зад гърба ти тряба да има или стена или ограда,за да не се стига до това, да те държат и да те бият.
  • 28 БАТ мишо

    2 0 Отговор
    аз кат прост бмв фен си залагам е 30 ката че :

    1 ако се разровя в колата на младежа ще има и други оръжия освен бокса - поне нож
    2. ако поразпитам из враца ще има и други псувани от колата за бавно пресичане - сякаш закона казва че трябва да спринтираме по пътеките
    3 че сред тия псувани повечето са премълчавали и преглъщали бидейки безпомощни пред тренирания бабаит с оръжие - щото ако помня закона бокса Е ОРЪЖИЕ и то ОПАСНО особено в ръцете на човек тренирал 7 г боен спорт е СМЪРТОНОСНО ОРЪЖИЕ повече от един макаров в ръцете на непрофесионалист
    4 че човека за да си подготви бокс често е провокирал свади и побоища по пътя и си ходи подготвен за тях и слеза от колата и ги започва първи ако някой посмее да отвърне на псувните му
    това че хората не са се намесили , а полицаите са казали ,, така е то,, АМИ ЗАЩО ПИТАТЕ ЛИ СЕ ...... аз ще ви кажа- защото знаят индивида и вчера може да е псувал тях и тяхните баби и майки като пресичат с неолимпийско темпо ...... аз СЕ СЪСТЕЗАВАМ С КОЛИ ЦЕЛ ЖИВОТ ама на подбрани места извън населени и НИТО ВЕДНЪЖ не съм напсувал човек че пресича бавно щото бех малък като дядо ми ме водеше за ръка из разградско на село и помня как ми каза ,, На майка няма да псуваш, чедо щото хората нож вадят ако имат чест и ако тебе те псуват и ти вади ножа ,,
  • 29 БАТ мишо

    2 0 Отговор
    тес дето протестират за нарушеното право на младежта да псува безнаказано и да слиза да бие с боксове , ЗА БАВНО ПРЕСИЧАНЕ от бат мишо познайто кой пръст ...и мене да напсува и да слезе да ме удари с бокса а БРАТ МИ ДА СЕДИ И ДА ГЛЕДА КАК МЕ УБИВА напомпано с стероиди и с бокс ли.......само за вината ми че не съм преглътнал че иска да е.. мама .....такъв брат им пожелавам НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ
  • 30 БАТ мишо

    0 2 Отговор
    да пази господ ама мене напсува ли ме такъв на майка и да слезе от колата и да затича с бокса да ме удари и толкоз нема доживее . дупча му главата без да мисля особено ако зная , а в малките градове хората се знаят че е трениран тай куон до боец .... после дупча и главата на брат си ако е седял безучастно като ме бият НЕВИНЕН НАСРЕД ПЪТ И БЯЛ ДЕН защото пресичам БАВНО

    Коментиран от #31, #37

  • 31 честно

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "БАТ мишо":

    Бат Ман ли си ?или Баш мишка. Не утепвай тоя голобрадко само щото не си е нучил урока.Българите изчезват а ние се трепем едни други
  • 32 бат пишо

    1 0 Отговор
    Абе живеем в държава, бандитите са на почит, даже ги избират с бюлетини...., от тук нататък няма какво да си говорим! Както вече обясниха няколко хора, това е стилът и начина на живот в българските градове.
    Така си решават проблемите, а държавата, то държава няма, има само мафия, която освен да краде, с друго не се занимава, опа, занимава се с избори и да правят разни измислени "партии", да събират отрепките.
  • 33 истината

    2 0 Отговор
    Май нещата с боя между "поничките" и 18-годишния Тодор не е такава каквато я описаха от начало! Първоначално ни казаха че 2 мутри са убили едно хубаво хрисимо момче, а сега се оказва, че момчето не е нито толкова хрисимо, нито, че е бил противник на саморазправата - оказва се че точно този Тодор е предизвикал "поничките"! Ако е така жалко за момчето, защото с една глупава постъпка и си заминаваш от този свят! Просто момчето се е правил на "мъж" пред девойката но си е намерил майстора!

    Коментиран от #38

  • 34 бат пишо

    0 2 Отговор
    Който иска да живее в Кенефа, трябва да се съобразява с правилата на Кенефа.
    Детето ми е 3 клас и все още го взимам и водя на училище, все едно е в детската градина, защо ли?
    Пълно е с изроди на всяка крачка, готови да те блъснат, утрепят, ограбят, пребият и нагрубят!
    Това е Бълхария, държавата на изродите!
    Или свиквайте или имигрирайте.
    "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка", казал го е поета.
  • 35 Vasik Atanasova

    6 0 Отговор
    ТЕ НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНЯТ

    ЩЕ МИ СЕ ПРАВИ НА МЪЖ
    С БОКС И ПРЕД ГАДЖЕТО СИ

    Коментиран от #40, #42

  • 36 истината

    1 0 Отговор
    Май нещата с боя между "поничките" и 18-годишния Тодор не е такава каквато я описаха от начало! Първоначално ни казаха че 2 мутри са убили едно хубаво хрисимо момче, а сега се оказва, че момчето не е нито толкова хрисимо, нито, че е бил противник на саморазправата - оказва се че точно този Тодор е предизвикал "поничките"! Ако е така жалко за момчето, защото с една глупава постъпка и си заминаваш от този свят! Просто момчето се е правил на "мъж" пред девойката но си е намерил майстора!
  • 37 КАЛДЪРМЪША

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "БАТ мишо":

    БАТЕ голема РАБОТА СИ БИЛ ДУПКИ ПРАВИШ ВСЕКАКВИ В АРЕСТ ЛЕЖАЛ ЛИ СИ ..........ДА ТЕ ВИДИМ КАК ЩЕ ГОВОРИШ големи КАТИЛИ ТУК МООТ ТИ НАПРАВЯТ ДУПКА ПРОСТО ДА СИ ИМАШ--------
  • 38 бат пишо

    0 2 Отговор

    До коментар #33 от "истината":

    По скоро момчето си е потърсило правата, но даже и децата знаят, че права обикновените хора НЯМАТ, няма никой да им обърне внимание, нито някой ще тръгне да разследва, защо са му счупили огледалото и за това момчето е поело по пътя на справедливостта, защото справедливост няма!
    Ако имаше обективно правосъдие, действащи институции, бързи и ефективни процедури, просто момчето щеше да подаде една жалба и тия изверги щяха да му купят не само огледало, но и щяха да му платят и разноските по делото.
    Разменили са си реплики, счупили са му огледалото и момчето така е възпитано, да се търси сам правата и да раздава справедливост поради липсата на такава.
    Таква е държавата, Кенеф с кенефно правосъдие, то реално не съществува, има само Каките, Батковците .........
    Всеки би реагирал така, включително и аз, но преди това ще си направя сметката дали мога да се справя с двамата бабаити, ако не мога ще извикам мои хора или ще ги издебна един по един, ако и така не става ще си купя пистолет.
    Когато няма правосъдие, хората вземат правосъдието в ръцете си, така е в Кенефа.
  • 39 Кобрата

    2 0 Отговор
    Не заемам ничия страна и не оправдавам никой от побойниците, ама нещата се променят доста след като се е установило, че след като Тодор е използвал клаксона е слязъл от колата и е тръгнал към тях с бокс... а също така е имало и обиди. И братята не са невинни ама ако някакъв си по.ерко който вчера е взел книжка и вече се мисли за цар на пътя им тръгне да им се прави на мъж те да няма да го гледат? В началото повечето мислеха(и аз също), че вината е изцяло тяхна, но след като той не си е държал езика зад зъбите и се е правил на мъж пред двама яки типове, той си го е просел...друг е въпросът, че не е трябвало да се стига чак дота, че те да го убиват...удари му един здрав бой и го остави, за друг път ще знае и ще му е за урок, но двама срещу 1 и да го убият е непростимо.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 lock

    1 0 Отговор
    няма кой знае какво за коментар. покойния тодор е имал самочувствие на каратист, ама не е преценил ситуацията. братята или сестрите са виновни. като опитни калтаци е трябвало да го възпитат само с един- два зад врата и един шут в задника. хем е щял да знае, че не се става лесно екшън герой, хем щеше да е жив. сега да ги пратят в космоса тях, че да не страда порноактрисата бентли.
  • 42 СПРАВЕДЛИВОСТ

    2 5 Отговор

    До коментар #35 от "Vasik Atanasova":

    ВСЕКИ ПРЕЖИВЯН ДЕН В ТАЯ ПОМИЙНА ЯМА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ Е ОГРОМЕН РИСК ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК. МУТРИ, ЧАЛГА-К..ВЕНТИИ, ПРОСТАЩИНА, ЗАВИСТ, ЗЛОБА, МРЪСОТИЯ...И Т.Н. ЖАЛКО ЗА ХУБАВАТА ТЕРИТОРИЯ И МАЛКОТО СВЕСТНИ ХОРА, КОИТО ПОЗНАВАМ. ТЕЗИ НИСКОЧЕЛИ И АНАБОЛНИ ДЕБИЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗКАРАНИ НА ПЛОЩАДА В ГРАДА И ПУБЛИЧНО ДА БЪДАТ ПРЕБИТИ С КАМЪНИ ОТ ХОРАТА. Е НА ТОМА МУ ВИКАМ АЗ ПРАВОСЪДИЕ. И...НЕКА ТОВА ДА БЪДЕ ЗА ПОКАЗ И НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ УРОДИ С ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ И ПОМИСЛИ..А СЕИРДЖИИТЕ И СНИМАЧИТЕ - ОБЕСЕНИ НА ОКОЛНИТЕ ДЪРВЕТА, ДА ВИСЯТ ДОКАТО ИМ ИЗГНИЯТ ОБУВКИТЕ....

    Коментиран от #50, #62

  • 43 1111

    1 3 Отговор
    Сега ще прехвърлят цялата вина върху момчето
    защото той няма как да докаже че е невинен защото е МЪРТЪВ
  • 44 дърти бастърд

    1 3 Отговор
    На снимката единия брат държи моомчето, докато другия го пребива!
    Това, че момчето е слязло и ги е удрял с бокс ми се струва измишльотина, нищо чудно да са подкупили свидетели.
    Първоначално казаха, че бокса е на някой от братята, а сега твърдят точно обратното!!!!!!!
    Системата е толкова корумпирана, че, като ти кажат Добър ден, гледай, къде е слънцето.

    Аз съм по склонен да ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ и на записите ясно се вижда, че БИЯТ само двамата братя!
    Най вероятно братята са инвестирали доста пари в свидетели, полицаи и прокурори, за да смекчат вината им, гаранция.
    В тая Враца, беднотията е толкова голяма, че се продават съдии и полицаи на килограм.
    Явно там законодателя са собствениците на авто-къщи, това е икономиката на региона.
  • 45 еи

    0 2 Отговор
    Плащаш и имаш новина която искаш да чуеш. Каквото и да стане има убит млад човек и се вижда на видео как го трепят.Кой какво имал или нямал справедливия съд ще реши според тарифата и адвокат. Ето как бързо сменят приказките -първо непредумишлено ,после предумишлено, и накрая няма таково нещо,доказателства изчезнаха.Нали не сте забравили случай със служител от съда ,когото съвсем случайно ограбиха и после тишина и покой.Иначе няма как да имаш вила на Черно море,ако работиш в съдебна система.
  • 46 azz

    3 0 Отговор
    Не съм на ничия страна в станалата простотия. Ама ми идва малко в повече героизирането на убитото момче и как едва ли не е напълно невинен в цялата тази ситуация. Представям си случай, в който пресичам улицата и някякъв келеш почва да свирка и да се прави на мъж. Отвръщаш му, а той слиза да се прави на мъж пред гаджето си и вади бокс. Ами и аз бих му избил зъбите. Просто обстоятелствата са се стекли по най-гадния начин. Жалко за него, но не го превръщайте в невинна жертва. В никакъв случай не оправдавам и тези, които са го били
  • 47 ГГОГОГО

    4 0 Отговор
    Фактът, че слиза от колата, означава, че той е единственият възбудител на свадата, която случайно завършва с лош край за самия него. Кой знае, колко хора са пострадали от тоя ........
    няма да го оприличавам, че не е вече сред нас!
  • 48 гошко

    2 2 Отговор
    България държавата на сеирджийте всички гледат никой дума не казва
  • 49 7777777

    4 3 Отговор
    ГОСПОЖО БЪЧВАРОВА:

    1. СТИГА ВЕЧЕ УБИЙСТВА
    2. СТИГА ВЕЧЕ КРАЖБИ
    3. СТИГА ВЕЧЕ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ
    4. СТИГА ВЕЧЕ ЦИГАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ
    5. СТИГА ВЕЧЕ БЕЖАНСКА ПРЕСТЪПНОСТ
    6. СТИГА ВЕЧЕ КАНАЛДЖИИ
    7. СТИГА ВЕЧЕ МУТРИ
    8. СТИГА ВЕЧЕ ФИНАНСОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
    9. СТИГА ВЕЧЕ!!!!
    10. СТИГА ВЕЧЕ И ЗА КАКВОТО СЪМ ПРОПУСНАЛ ПО ГОРЕ!
    МАЛКОТО ОСТАНАЛИ РАЗУМНИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ И РАБОТИМ СПОКОЙНО В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА.
  • 50 БаХуРа

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "СПРАВЕДЛИВОСТ":

    Пиши с малки букви е
  • 51 опсмопсус

    1 4 Отговор
    Колкото и виновно да е момчето Тодор, не може да го убият от бой!
    Двама са и можеше просто да го обезоръжат или проснат на асвалта с извити ръце.НО са го били до умиране!Това си е за затвор от 15г. нагоре!
    Сигурен съм че резултатите от кръвните проби ще се подправят!

    Коментиран от #53

  • 52 cigumigufanimigo

    4 1 Отговор
    На всеки се случва да запсува зад волана. Но всичко е тръгнало от там, че тия дебелаци са му строшили огледалото на колата. Ако не са посегнали на колата, сега нямаше да се стига до това. В цялата история няма невинни! Всички са виновни! Съболезнования на семейството на починалото момче!
  • 53 Любо

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "опсмопсус":

    Това е за смъртна присъда пич! Кога ще върнат смъртното наказание за такива изроди?
  • 54 СтарТИРаджия

    4 0 Отговор
    Абе хора мислете какво и как вършите! Навремето, като имаше казарма бях редовен клиент на ареста заради такива случки. Оцелях. Природата ме е дарила с добър ръст и яко над 100 кг телосложение. Съчетано и с това, че не се плаша от работа - бая съм якичък! Хубавото ми е, че съм търпелив. Та, въпрос към компанията: какъв шанс с/у мен има 70 кг мамин шльоко-пишман каратист... А и след като побеснея при вида на бокса?! Родители!!! Вие сте най-големите проклети виновници за тези случки. Възпитавате не народ, а мърша! Това е положението. Лека му пръст на момчето, а можеше да не е, ако беше истински спортист с акъл в главата!
  • 55 вирус

    2 0 Отговор
    Какво друго очаквате от среща на простаци комплексари и грубияни ....
  • 56 mediator37

    0 4 Отговор
    Много предвидливо двете понички са си причинили самонаранявания. Когато има труп зад гърба им и работата е дебела, какво ли не биха направили с муцуните си за да отърват 20 години пандиз.
  • 57 тт

    2 0 Отговор
    Как може всички чули недочули,видели не видели да съдите по писаниците на мадийте.Тези момчета не са убийци и много скоро ще стане съвсем ясно от какво е умряло момчето.А относно кой крив кой прав ще кажа-КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.
  • 58 не е спазил правилата

    2 0 Отговор
    първата му грешка е била че е използвал клаксона на колата а той се използва при случаи които да предотвратят инцидент.втората грешка му е била че е излязъл от колата.като е на 18-се години и току що е взел книжка и не знае още правилата така става ,съдбата до там води по някога . момче на 18-се с буйна кръв(пубертет)трениращо бойно изкуство и гадже до него,зад волана на автомобил ?!!! мисля че нещата се връзват.колкото до биячите,те са го били под въздействието на афект за това че ги е предизвикал и това с умишленото убийство ще отпадне.Ако не беше използвал клаксона и не беше излязъл от колата щеше да е жив и здрав.
  • 59 дддддддддддд

    3 0 Отговор
    Жалко за момчето,лека му пръст но знам и друго че сама ръка не пляска.
  • 60 Адолф

    5 0 Отговор
    Цялата шумутевица я направиха медийте с тяхните лъжи, за да имат повече рейтинг и посещения. Чак сега започват да казват истината, защото няма на къде вече. Първо лъжеха, че братята били с бокс, как може да обвиняваш някой преди да имаш доказателства, пълна пародия. БТВ пуснаха същия клип но го бяха замазали за да си мислят хората че братята го бият, а на клипа няма един удар. Всичко е кръв и зрелище, нищо не се е променило от римско време, кръв и зрелище се продава най-много, за съжаление на гърба на младо момче.
  • 61 гост

    4 0 Отговор
    БОКС вадиш, от БОКС умираш!
  • 62 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "СПРАВЕДЛИВОСТ":

    КВО СЕ ПАЛИШ И ПИШЕШ С 3 ПРОФИЛА ТУКА
    ЗАЩО СА ТИ МАХНАЛИ КОМЕНТАРА
    АКО Е ВЯРНО ТОВА ЧЕ ТОЗИ КЕЛЕШ Е ИЗВАДИЛ БОКСА И Е ОТИШЪЛ ДА СЕ БИЕ АЗ СЪМ ЗАД БРАТЯТА
    И АЗ С БРАТ МИ БИХ ГО СТУПАЛ И ТО ТАКА ЧЕ НЯМАШЕ ДА ГО ПОЗНАЯТ
    НА ЛИЧНА КАРТА
    НЕ ВЯРВАМ ДА СА ИСКАЛИ ДА ГО УБИВАТ
    НО СИ Е ЗАСЛУЖИЛ БОЯ
    НЕКА ТОВА ДА Е ЗА УРОК НА ДРУГИТЕ МЛАДИ
    И МЕН СА МЕ БИЛИ КАТО БЯХ НА 18Г И СЕ ПРАВИХ НА МЪЖ
  • 63 ГОСТ

    1 6 Отговор
    Абе ей, ВИЕ ГЛУХИ ЛИ СТЕ , ИМА ОЧЕВИДЦИ,КОИТО СА СТАНАЛИ ПРЕСНИ СВИДЕТЕЛИ НА УБИЙСТВОТО!!! БЪЛГАРИНОООО, БЪЛГАРИНООООО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИШ.
  • 64 ГОСТ

    1 3 Отговор
    ТОВА САМО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ДА ПУСНАТ НЯКОЙ НА СВОБОДА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ Е ИЗВЪРШИЛ УБИЙСТВО И ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ИМА СВИДЕТЕЛИ. В ПОТРЕС СЪМ.
  • 65 Toshko Hristov

    2 0 Отговор
    Pitam za6o priatelkata na Todor pred kamerite na televiziite kaza 4e toi ne e izpolzval boks a pred policiata si priznava 4e e izpolzval.Po tozi na4in tia zabludi mnogo xora koi e prav i koi ne.Vse pak tia e osnovniat svidetel ot slu4aia i ve4e se 4udia koi laje i koi ne
  • 66 audi a4

    1 0 Отговор
    toya plucil infakt a bratyta sa nevini kit gledim kipceto
  • 67 рррр

    0 2 Отговор
    Ти беше ли там? Беше ли там за да говориш,а?! ПИТАМ БЕШЕ ЛИ?!
  • 68 идиотизъм

    0 3 Отговор
    Като гледам коентарите сте много компетенти. Малко срам няма те.. Така като гледам сте лекари,психолози,следователи.. Инфаркт бил получил. Не те требвало да слиза от колата а Вие какво бихте направили на негово място.. А как бихте се чувствали ако беше Вашият брат?! Е от тавава като Вас,България е на това ниво.
  • 69 taka e brat

    1 2 Отговор
    като четем коментарите по-надоле все от биячи пияндета са писани.....
    тия двамата пешеходците са виновни. единия дебелак държи на момчето ръцете отзад зад гърба му а другия дебелак спокойно си го блъска в главата 1-2 пъти и то качествено---; Е ТВА КВО Е ? след това застават мирно и се подпират на един крак все едно няма нищо и си цъкат на телефоните.... на момчето му става лошо изпада в несвяст и пада рязко .... ТОВА НЕ Е САМОЗАЩИТА .
    ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ГО ВИЖДАТ ЧЕ Е МЛАДЕЖ ЩО НЕ ГО УШАМАРЯТ ? от 2-3 шамара нямаше да е такъв ефекта. И КЪДЕ Е БОКСА ? ЕДИНИЯ БРАТ ТРЪГВА НАДОЛУ ПО УЛИЦАТА И ФЪРЛЯ БОКСА В ПОСЛЕДСТВИЕ ЩОТО СЕ УСЕЩА ВЕДНАГА КАКВО СТАВА И КАКВО ГИ ЧАКА ТЕХ ДВАМКАТА .
    ТАКА КАТО ГЛЕДАМ МОМЧЕТО Е ПОЕЛО УДАР В ГЛАВАТА И УДАР В СЛЪНЧЕВИЯ СПЛИТ ОТ УПОР ДОКАТО МУ ДЪРЖАТ РЪЦЕТЕ ОДЗАД.

    ТОВА СИ Е ЧИСТО УБИИСТВО.... ДА МУ БЯХА НАНЕСЛИ 2-3 ШАМАРА
  • 70 Mmm

    2 0 Отговор
    Днес ставаме свидетели на нещо потресаващо – двама бабаити пребили до смърт 18-годишно момче след спор на улицата! Дума да няма, постъпката им е ужасяваща. Но! Колкото повече данни излизат ( не казвам факти, защото нищо още не е доказано) толкова повече се замислям. На пръв поглед, нещата са ясни – 18-годишният справедливо е потърсил сметка от братята нарушаващи закона, като са пресичали неправилно. До тук добре! От тук нататък ,обаче нещата стават двузначни – жертвата, / Тодор/ не се задоволява само да вика през прозореца, а казва на момичето си да стои в колата, където е по-безопасно и с бокс в ръка тръгва да търси саморазправа. Това е факт! Хора , с бокс се убива! За самозащита си купуваш спрей, боксът е нападателно оръжие! Единият от братята е бил свален на земята с този бокс – от същия този Тодор! Как би постъпил човек, ако към него се приближава нападател с оръжие с ясното намерене да го използва? От тук нещата се заплитат – братята твърдят , че не са го удряли, първоначалната експертиза твърди ,че по тялото на Тодор няма рани, свидетели казват, че не са видели да се бият / пазача/ . В последствие експертизата се променя , като се откриват 20-30 рани по тялата на Тодор и обвинението се променя. Цяла България скача да защитатва жертвата и братята са вече осъдени! Е, къде е истината? И знаете ли какво си мисля? Че ПОТРЕСАВАЩОТО не е самата развръзка, а това че 18 годишен има увереността да се бие със смъртоносно оръжие в ръка, че братята са се престарали в самозащитата си и че вече са осъдени от обществото , още преди да са излезли резултатите от аутопсията! Е , какво мислите? Дали всички са толкова невинни, толкова жертви , колкото изглеждат? А дали медиите, на които толкова разчитаме напоследък, не формираха мнението ни твърде бързо? И как бихте постъпили вие на мястото на Тодор? А на братята? Кой е крив и кой прав?
  • 71 Vasik Atanasova

    0 3 Отговор
    ЕЕЕ АРЕ СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ТУКА ВЕ,АЗ ЗНАМ ВСИЧКО,КАТО НЕ СТЕ БИЛИ ТАМ КВО ПИШЕТЕ,И ЩЕ СИ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ КОЛКОТО СИ ИСКАМ.
  • 72 чавдар

    2 0 Отговор
    за мене това 18год.момче си го е търсило,аман от такива ,като него ,дето излизат от колите да се разправят,онези -братята са са защитавали...
  • 73 Toshko Hristov

    3 0 Отговор
    Tazi sutrin gledax semeistvoto na todor po televiziata i vsi4ko be6e normalno dokato brat mu napravo me potrese s komentara si 4e Todor e postapil pravilno 4e e slojil boksa i izliazal.İ za kapak se poxvali 4e toi samiat si nosi boks sas sebe si dori i v momenta.Niamam dumi
  • 74 кракра

    0 2 Отговор
    Пиши като хората бе ,неграмотен си и е жалко че на хора като вас се надяваме за възраждане на България!
  • 75 хег

    2 0 Отговор
    намерил си е майстора.иначе жалко ,че се е стигнало до този край.
  • 76 Митко някъв си

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Не защитавам постъпката на тези двамата. Вместо да му държат ръцете
    просто му взимат бокса и с 2-3 шамара приключва всичко. Ако примерно на астматик му изкараш въздуха от силен удар в корема к,во правим после...
  • 77 ЗАКОН xixix

    0 0 Отговор
    Имал но е факт, че на БРАТЯТА ИМ НЯМА НИЩО ДАВАХА ГИ ЕДИНИЯТ СИ ВАДИ ДЖУКАТА НИЩО ИМ НЯМА. Ще се разминат и без присъда даже и година няма да имат сега се радват на снега и уюта в къщи браво на ПОЛИЦИЯТА И НА СЪДИИТЕ ,че пуснаха на свобода едни мутри но и те ще си го получат.
  • 78 факт

    0 0 Отговор
    интересно кой е осъждан за множество побоища и кражби , убития или убиеца ?
  • 79 Пловдив

    0 0 Отговор
    Един отворко по-малко по пътищата.. и двама улигофрени в затвора. Мен ме устройва!