Last news in Fakti

16 Януари, 2016 09:12 19 036 63

Родителите на убития Тодор нямат пари да го погребат

  • тодор-
  • тодор йорданов-
  • родители-
  • убития-
  • пари-
  • погребат

Предстои хистологична експертиза, която да докаже дали проблеми със сърцето не са причина за смъртта на момчето

Родителите на убития Тодор нямат пари да го погребат - 1
Снимка: БТА

Разкрита е сметка за подпомагане на семейството на 18-годишния Тодор Йорданов, чиято смърт в центъра на Враца шокира България, съобщи bTV.

Родителите на момчето са финансово затруднени и те трудно могат да посрещнат разходите около погребението на убития си син.

Всички, които биха искали да помогнат на майката и на бащата в тежкия за тях момент, могат да използват следната сметка в „Прокредит банк България” ЕАД: BG41PRCB92301039643716

„Предстои хистологична експертиза, която да докаже дали проблеми със сърцето не са причина за смъртта на момчето. Съдия Снежана Наумова, която е говорител на Окръжния съд във Враца обясни, че в делото има документи, които показват, че Тодор е имал сърдечни проблеми, сърдечно заболяване, но не уточни какви точно са те. Въпреки че намекна за прекаран микроинфаркт.“ Това обясни по Нова телевизия журналиститът Десислава Георгиева, която проследи случая с убийството на Тодор Йорданов.

Припомняме, че резултатите от аутопсията бяха заскретени. От прокурата твърдят, че нямат информация от патоанатомите за причината за смъртта на момчето.

„Имало е над 20 удари върху тялото и лицето на Тодор. Но според заключението на експертите, тези удари са му причинили само болка и страдание, но не са довели до неговата смърт. Имаме вече втора аутопсия от екипи от ВМА. Но към този час нямам информация каква е причината за смъртта на 18-годишния Тодор от Враца”, припомни тя.

Десислав Дамянов, един от братята, нападнали Тодор в злополучния ден, има криминална регистрация – за шофиране в нетрезво състояние.

„Прокуратурата е категорична – в ръцете на Тодор е имало бокс. Това твърди и неговата приятелка Грета. Боксът пада, когато Тодор се свлича на земята. Негов приятел прибира бокса и го изхвърля впоследствие. Въпреки услията на криминалистите, този бокс още не е открит”, уточни Десислава Георгиева.

В момента най-голямото притеснение на хората във Враца е, че братята Иван и Десислав Дамянови могат да избягат от правосъдието.

Първоначалното обвинение срещу биячите на 18-годишния Тодор Йорданов е нещо, което за Враца и за хората, които знаят как работят институциите, вече се превръща в нещо нормално, заяви Ивайло, брат на момчето.

„Хората там са корумпирани, корупцията е на всяко ниво. Разбира се, доказателства няма. За мен това, което те се опитаха да направят може би е нещо, което те са правили и друг път. Задавам си въпроса колко такива случаи не стигат до медиите”, каза още Ивайло.

Младият мъж посочи, че не е знаел, че брат му носи бокс, но призна, че също притежава – както много българи. „Това се носи в България, защото никой не ти дава сигурност, това се носи за самозащита”.

Той призна, че е бил най-силно афектиран, когато патоанатомът обявил, че не е открил следи от удари. „Аз бях там, когато излезе човек преди него да го обяви. Смятахме го за провокатор (...) Този случай провокира в мен една омраза. Ако това нещо продължава, лично мен биха ме лишили от морал”, каза младият мъж.

Бащата Емил разказа, че е видял с очите си нараняванията по тялото на Тодор. Според родителите, няма как само единият от Пламенови да е бил сина им, при положение че травмите са и отпред, и откъм гърба. Те запитаха щом на третия ден са установени над 20 удара, то колко са били в първия ден, когато официалната версия е била, че Тодор не е бил бит.

По въпроса с това дали е имало агресия, бащата Емил Йорданов призова медиите да покажат автомобила на сина му, който е бил изпотрошен от двамата мъже.

Майката Цецка посочи, че единственият човек, който се е опитал да помогне на сина й е все още неизвестен гражданин, който два пъти му е вадил езика. Линейката дошла чак след 40 минути.

Единият от обвиняемите заяви вчера, че той също се е опитвал да помогне на Тодор. Коментарът на майката: „Това е най-долната лъжа и най-долното нещо – с каква съвест го казват тези хора. Те не са хора, те са убийци”.

Семейството опроверга твърденията, че починалият е имал проблем със сърцето. „Моят син имаше една по-изразена аритмия, каквато има всеки от нас и нищо повече. Не е имал сърдечни проблеми. Не пиеше никакви хапчета. Спортист.”, обясни Цецка Йорданова.

Брат му Ивайло Йорданов допълни, че преди 3 години след подготовката си за състезание по таекуон-до брат му е бил изключително изтощен и тогава лекарите са му препоръчали почивка и здрава храна.

„От тогава до последно, той не е имал проблем, дори си спортуваше за себе си. Започна да води тренировки”, допълни той.

Според него за смъртта е допринесло нещо още в момента на побоя – Тодор е издържал до идването на майка си, но след това силите са го напуснали.

„Това няма как да се преживее, няма нормален човек, който да преживее такова нещо”, каза Емил Йорданов.

„Пети ден не можем да си приберем детето. Искаме адекватни мерки, адекватна присъда – не може те да са под домашен арест, а моето дете да го няма. Сега, откакто него го няма, той е виновен, защото не може да даде показания”, коментира жената.

Семейството е застанало зад кауза, която да обедини всички почернени родители у нас – законодателството да бъде променено по начин, който да гарантира, че убийците ще бъдат осъждани и присъдите им ще бъдат достатъчно строги.

„Едно лошо никога не идва само. Точно преди този случай, ние преживяхме други неща, които си мислехме, че са лоши, че са гадни. За съжаление, разбрахме какво е истинското зло”, каза Ивайло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кх

    1 0 Отговор
    пълна пародия
  • 2 честно

    1 0 Отговор
    Демокрация---"Истината е на страната на ПАРИТЕ"
  • 3 тръъъък

    1 3 Отговор
    помогнете им,тез родители са кръгли сираци
  • 4 враца

    4 2 Отговор
    А имат пари да му купят кола и гориво да ходи на училище?
  • 5 Ранко

    2 3 Отговор
    Хора.Не съдете виновните преди да се изясни случая.На нас ни се носи разна информация от журналисти които преиначават фактите за да им се купуват вестниците,и гледат предаванията.А дали са виновни или не,ще решат други.А ако излязат невинни,а под натиска на общественото мнение ги вкарат в затвора,дали после тези които сега стоят по тротоарите,и викат срещу двамата ще се почувстват виновни.Не.....Тогава никой няма да излезе и да направи едно Извинение дори.Това е станало случайно.Малкия се е наперил,излиза с бокс,за да се докаже на приятелката си,и нещата стават .Плюс това той е с кола ,и трябва много да внимава,за да не блъсне някой.Пешеходеца винаги има предимство.Но шофьорчето е тренирало бойни спортове,и е решил да се прави на мъж.Но май не където е трябвало.Никой не е тръгнал да убива.Просто нелепа ситуация.Вярно,не е хубава ,но се е случило.Може на всеки да се случи.Аз съм попадал в такава.Знам какво е...Не приятна..А доколкото чета от информацийте,той е починал не от смъртоносен удар,а си е глътнал езика и се е задушил.Сега пък казват че е имал сърдечни заболявания.Но това не са смъртоносни удари.Може да са се ударили,но не е починал от това.Така че размислете.Ядът ,не е добър приятел.Може да ги вкарате в затвора за дълги години невинни,вие какво ще получите.Ако и с вас се случи такава ситуация,и си спомните вие как сте реагирали за тоя случай,добре ли ще ви е.???????????????

    Коментиран от #12

  • 6 Съпричастен

    2 0 Отговор
    Кой е титуляр на сметката? Не може да се преведат пари без име.

    Коментиран от #9

  • 7 Николов

    2 0 Отговор
    Агресията е била и в тримата.Просто Тодор е трябвало да пресметне риска и обстановката и да не е демонстрирал правосъдие пред обществото и приятелката си.
  • 8 незнайко

    3 0 Отговор
    Има логика в твоите разсъждения, но никой не казва с точност, къде са пресекли братята. Какво са му отвърнали на подадения звуков сигнал, за да спре и да излезе от колата си Тодор. Дали не са почнали да удрят по колата? За това сигурно има очевидци, но полицията мълчи, а ние си разсъждаваме сами.

    Коментиран от #30

  • 9 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Съпричастен":

    Всички знаем това ,но се прави умишлено.
  • 10 я съм от село

    0 2 Отговор
    абе що разследващите не вземат да излезат със становище ,че е бил умрял преди инцидента още
  • 11 Ебаси

    3 1 Отговор
    Добре де айде и аз да се разпиша няма пари пък кара кола ? .Кво става ? Пък и ученик сигорно и не работи ?
  • 12 Петров

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Ранко":

    Факт е, че той е починал по време на побоя и в следствие на него. Съвпадението на тези събития не е случайно. Ако не бяха го били, нямаше да е мъртъв. А че се е наперил- сигурно е така. Но можеше да им налети някой 10 или 15 годишен младеж. И на него ли щяха да му показват как сбъркал? Когато биеш някого по този начин има голяма вероятност всеки един от ударите да е фатален, директно или заради това, че човек си удря главата, залитайки след удара. А това са зрели мъже, физически яки и е трябвало да предотвратят този развой на събитията. Но те са избрали да реагират първобитно. Честа си ли са искали да защитят?! Е, няма що, защитили са си я... По дивашки. А са могли да отстъпят, да си продължат по пътя. Могли са, след като са взели превес над ситуацията (вече нали са доказали кой е по-силния), да си продължат по пътя. Т.е., имало възможности, не една, да постъпят по начин, който да предотврати това. Но те всеки път са взимали неправилните решения. А сега някой ще разправя, че са действали при неизбежна самозащита. Та те са на улица и са могли да избягат, ако са били така застрашени. Факт е, че всичко е свършило там , където е започнало. Т.е., нищо не е било неизбежно. Те са си решавали как да постъпят. Взели са поредица от решения, които са довели до тази смърт.
    Ето затова са отговорни.

    Коментиран от #16

  • 13 до коментар 12

    0 2 Отговор
    евала господин Петров.Вашият отговор е най точният в реалността на действията на тези момчета,и най правомерният за осъждане правата на тези разбойници.затвор за тях.трябва да си платят наказанието.най малко 15 години + да се изплатят морални,емоционални,физически,психически щети на цялото семейство.смърт за тези негодници.можейа да предотвратят тази смърт,но са предпочели да го убият.СМЪРТ ЗА ТЕЗИ БАНДИТИ !!!!!

    Коментиран от #51, #52

  • 14 гост

    0 0 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯ
  • 15 ддд

    0 0 Отговор
    да имал сърдечни проблеми
    направо към гробищата бил тръгнал
    няма оправия тука
  • 16 Може би

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Петров":

    Законово няма разлика между 18 годишен и 34 годишен. Не искам да взимам страна, но в отговор на разсъжденията при такива ситуации, този, който слиза от колата, си го търси. Винаги можеш да отпрашиш с мръсна газ и толкова.
  • 17 а да

    2 0 Отговор
    Според мен и според това на клипчетата нищо не се видя и разбра но ако аз попадна в ситуация да нападна някой си нося последствията че не е Невинен не е и братята не защитавам но мен ако ме нападне някой си го бия без да мисля защото ако не биеш те бият средно положение няма
  • 18 Иван Господинов

    2 1 Отговор
    Аз изобщо не виждам за какво ги съдят тия понички като ясно става дума за самозащита. Значи идва някакъв с кола свири ти с клаксон слага си бокса и излиза да те бие а ти трябва да го попиташ първо има ли сърдечни проблеми и ако има да седиш да те налага докато му мине бяса .... Понякога като си много тъп и лош дори и въоръжен пак си жертва. И тия мелодрами нямали пари да го погребат ами да му продадат колата примерно. Сега всички ония дето притискат съда и медиите алчни за рейтинг изглеждат като пълни лапни шарани. Супер фалшиви постановки за едно к.....нце което си го е търсило и си го е получило .
  • 19 Петров

    1 0 Отговор
    "Средно" положение има. Има много средни положения. Те не са били в безизходица. Притеснява ме, че има много хора, които смятат, че ако някой се нахвърли върху теб е недостойно и срамно да отстъпиш. Ако бяха постъпили "недостойно" и "срамно", сега Тодор щеше да е жив, а те да са свободни. И, не дай си Боже, утре изпаднеш в положението на братята, в главата ти ще се родят множество сценарии за това как си можел да постъпиш. Вярвай ми, че те сега си мислят тези неща и се чудят как да се измъкнат от тази ситуация.
    Па ти си го бий без да мислиш...
  • 20 Петров

    1 0 Отговор
    Последното написано е до До коментар #17 от " а да":
  • 21 Потресен

    0 1 Отговор
    Много се учудвам като гледам, как някой от вас пишат, че били взети еди какви си решения, било станала еди какво си. Не защитавам никой, но се чудя ако на всеки един от вас, излезне един пишлегар, който е решил че е нинджа и то с бокс, а не със сабия и реши, че ще ви наказва какво ще направите. Ще избягате, ще се опитате да поговорите, или ще се отбранявате. Пак казвам не защитавам никой, но нека гражданите да се успокоят и да се изчака окончателния отговор на действащите лица. А във Враца всеки 2-ри е турбо газар, а всеки 3-ти е ниндежа.

    Коментиран от #22, #23

  • 22 пипалот

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Потресен":

    напълно те подкрепям пич редовно пошляпвам такива самозабравили се,но внимавам най много някой шамар а не да го убиеш от бой,ами ако утре всеки реши да убива за назидание,виновни са че са го ступали до смърт това е какво да го увъртаме и нека им е за урок на младите паткани да не се отварят много по улиците па били те и каратисти
  • 23 Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Потресен":

    Съгласен съм, че когато защитаваш живота си, си готов на всичко. Много зависи от конкретната ситуация. Но ако всички са по-малко импулсивни и по-умерени, а дори и по-отстъпчиви, щеше да има по- малко убити, осакатени и повече свободни хора.
    Сега, когато влязат братята в затвора, мисълта, че са постъпили като мъже, няма да ги грее много, много. Без значение за колко влязат.
  • 24 Да ама не

    1 1 Отговор
    Още при първите телевизионни репортажи от мястото на трагедията един мъж каза на журналистката, че когато майката на момчето пристигнала, първо започнала да му се кара(!!!), защото бил потрошил и тази кола .... Сега нямат пари за погребение ... ?
  • 25 Бай Коста

    2 0 Отговор
    Бой, лъжи и видео стана във Враца. Боят е ежедневие, но продължението стана кофти - смърт. При цялата сложност на ситуацията, никой не се смири и дори след смъртта на младежа всички решиха, че могат да манипулират общественото мнение. Свидетелите, които решиха да снимат, за да се направят на интересни във ФБ, вместо да успокоят ситуацията, непрекъснато променят показанията си. Журналистите само чакат да падне партенка и без проверка - вече е новина. Поничките пък заявиха, че изобщо не са го били, ще излезе, че са танцували. Прокурорите станаха почти колкото апостолите, накрая се включи и семейството на убития. Ако им вярвах, бих платил цялото погребение, но не вярвам. Ако избягалият от училище младеж е отишъл да се фука из центъра с кола, не трябва пък да са умрели от глад. Роднини и приятели винаги помагат в подобен случай. Пак някой прави драма.
  • 26 Българин

    0 0 Отговор
    Айдее,сега ще изкарат ,че момчето си е умряло от инфаркт и тия двамата изроди ще си тръгнат по живо,по здраво.Както винаги е ставало в тая ш...на ,изродска и пропита от корупция държава. Нищо не става от нас. Поне оръжие да се продаваше свободно,като в Америка-бащата можеше да иде и да им пръсне мозъците,както бих направил аз. Като ти убият детето,за какво има да живееш?
  • 27 2dw

    0 2 Отговор
    истината е някъде там; спотайва се;
    приятелката знае!

    са чудам, тоз тодор ко имаше друго жележо , дал немаше да пуца?
    ке!
  • 28 lock

    1 0 Отговор
    виждам, че всички са загрижени и добронамерени по форумите. колко от вас помогнаха финансово на семейството на убитото момче? как се е получило че той на 18 г кара кола, а техните нямат никакви пари? до кога ще се пребиват поръчково или просто за кеф хора по улиците и да няма последствие, дори и за безспорен извършител? нужно е пречистване на обществото. за жалост при сегашната международна ситуация това би било катастрофа. ще почакаме още малко.
  • 29 ББ

    2 0 Отговор
    Само аз ли като гледам видеото виждам ,че никой няма около момчето когато пада ,даже са с гръб към него. За травмите по тялото какво очаквате да има по тялото на човек който е тръгнал на саморазправа с бокс в ръка. Каквито и да са причините за смъртта на момчето не смятам ,че са от боя. Предполагам ,че сигурно и повече са го били на някое състезание. Не са виновни братята за смъртта му. Не са му причинили смъртоносна травма.

    Коментиран от #33

  • 30 cigumigufanimigo

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    Не съм пряк свидетел, но според мен е точно така, както казва "незнайко"! Тодор е свирнал с клаксона, докато братята са вървели по улицата, и докато ги разминава и те се дърпат от платното, единия от братята му е изкъртил огледалото на колата /Ауди а3/, и момчето се нервира, и отбива колата. Взима бокса и тръгва към братята. Сега какво е снатало там, и кой е посегнал не мога да кажа. Но ако не са му ударили колата, няма да се е стигнало до бой!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гост21

    2 0 Отговор
    И аз не мисля че братята са виновни! Който и да е УВАЖАВАЩ себе си мъж би се защитил от сополанко,нападащ го с БОКС ..... и не само , ами ще се старае така да го направи, че да не получи нито един удар от желязото! А това че е починало момчето може да е причина много работи ..... глътнат език, сърдечен проблем, удар при падане и т.н!
    Щом си го търси- нормално е да си го намери ! Това е !

    Коментиран от #37

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ББ

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Б в Г":

    Добре бе вземи си боксчето и ела да видиш как ще ти скачам по бъбреците.

    Коментиран от #35

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Лъжа

    0 1 Отговор
    Според мен статията лъже !!!
  • 37 Охохохо

    0 2 Отговор

    До коментар #32 от "Гост21":

    Уважаващия себе си мъж не стига до ситуации с "18 годишен сополанко".

    Охоохоохохохохохоохоооо
  • 38 неутрален

    3 0 Отговор
    Родителите и приятелката лъжат като дърти цигани...ама иначе има дарителска сметка...ако има справедливост досега приятелката да е заключена за лъжесвидетелстване.Направила е следователите луди.Хора,цялата дъндания в момента вече е за пари.Момчето е претърпяло микро инфаркт пр.еди време,този просто е бил фатален
  • 39 Четиридесет и две

    1 0 Отговор
    За пореден път от един фарс или дори трагедия стана сензация. Послъгват всички по веригата, приятелка, родители, братята, кмета, медиите. Всеки цели да постигне неговото си.
    Факт е, че младите стават все по-агресивни и твърде самоуверени. Друг младеж, пак за да се докара пред приятелката си ступа дядо в автобус. Този е нямал късмет да попадне на яките "понички" - пък те, като класически дребни мутри са се престарали.
    Елементарна криминална хроника. Хайде стига!!!
    В България се случват и хубави неща - пишете и за тях.
  • 40 Светлозар Тодоров

    0 1 Отговор
    Петрв,ако всички сме като тебе и имигрантите ще ни е.ът жените и кандидат мутрите ще ни рекитират ,и да се крием и бягаме ,като опре ножа до кокала ,това ли ти е решението и демокрацията ,такива като тебе да си седят в къщи.
  • 41 RAZOCHAROVANA

    2 0 Отговор
    Имате право, нека изчакаме експертизата. Аз самата бях настроена ужасно към т.нар. "Понички", но очевидно и малкият не е безучастен. Излезеш ли с каквото и да е оръжие (в случая с бокс) трябва да си наясно, че или ще те убият или ще убиеш... Със същият успех и той е могъл с един удар да убие някой от братята. Аз лично съм много разочарована от показанията на приятелката и на брат му... в началото и двамата твърдяха, че бокса не е на момчето...Приятелката му трябва да каже истината, в противен случай нямам представа как ще намери спокойствие. Най-ужасното е, че изходът е бил фатален!!!
  • 42 редови гражданин

    2 0 Отговор
    Родителите на убития Тодор,нямат достойнсво!В истинска мъка и печал да говориш,че нямаш пари е пълна липса на достойнсво!Но липсите в това семейство са много,както се разбира все повече и повече.Липса на етика, морал,уважение и най-вече възпитание.Смърта винаги е лична трагедия,но не винаги е обществена или поне не значимо обществена!Защо толкова усилие една улична свада между превъзбуден младеж"ангел с бокс" и индивиди реагиращи първично -каквото подадат така отговаряме.да се превръща в обществено значимо събитие?А все по-набиращите се факти показват някаква фаталност на обстоятелствата довели до смъртта и е почтено да се спре обществената ангажираност.

    Коментиран от #49

  • 43 Петров

    2 0 Отговор
    Не знам дали си прав. И братята и Тодор са се държали като "мъжаги".
    Каква е равносметката.
    И прави разлика между самозащита и конфронтация.
    Иван Каменов - Цофъра и Ивайло Иванов - Акулата, да не би да са от любимците ти. Или гардовете от варненски МОЛ Ангел Николов, Красимир Димитров и Цветан Маринов.
    Прочети внимателно какво пишат хората, опитай се да разбереш позицията им. И ако си на различно мнение - не се пали толкова.
    Хората са различни, мислят различно и по различен начин виждат света. Ако обиждаш опонента - няма да го убедиш в тезата си. Даже и да го набиеш- пак няма да го убедиш. Много по- вероятно е да ти отвърне със същото, а това няма да ти хареса. Освен ако не обичаш да се биеш или бъдеш бит. Има много държави, в които живота не струва нищо и се лекота се отнема. Вземи например ставащото в Сирия. Тези държави нямат бъдеще. Надали ще ти харесва да живееш там.
  • 44 ves

    0 1 Отговор
    ei redovi grajdanino moli se ako ima6 deca nqkoi da ne zeme ta prebie tvoeto i se 4udi6 na koi svqt si
    i da trqbva da vadi6 i poslednite si skatani pari da go pogrebe6
    V takav moment i ti nqma da ima6 dostoinstvo a 6te misli6 otkade da zeme6 pari za da moje6 da se spravi6
  • 45 Ники Николов

    1 1 Отговор
    tтака става като се правиш на мъжкар, или в затвора или в гроба
  • 46 123

    0 0 Отговор
    Колко кредита за телефончета,таблетчета имат ???
  • 47 ves

    0 1 Отговор
    vmesto da gi obvinqva6 4e nqmat dostoinstvo za6toto sa finansovo zatrudneni i se pak ne sa malko 1000 lv minimum za pogrebenieto zemi i prevedi nqkoi lev 6toto si mn otvoren REDOVI GRAJDANINO
  • 48 ves

    0 1 Отговор
    ai stiga sтe im gledali v panicata kolko kredit4eta imat ili pro4ie koi nqma kredit mn sa malko obiknovenite hora koito nqmat kredit seki ima kredit za kola telefon klimatik i pro4ie taka 4e zemete se zasramete i pone kat ne iskate da im pomognete si traite ei zaradi takiva koit mn znaqt i ne si gledat v sobstvenata panica sme q dokarali do tuka ...!!!
  • 49 Калоян Велинов

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "редови гражданин":

    ПО-ТОЧНО И АЗ НЕ БИХ МОГЪЛ ДА СЕ ИЗКАЖА.....
  • 50 Тропчо

    0 0 Отговор
    Жалко за погубения млад живот,но пари за погребение нямат,а са имали за кола на сина си ученик?БГ реалност,нямам думи.
  • 51 Toshko Hristov

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "до коментар 12":

    Da te pitam teb kogato niakoi izleze sre6u teb s boks toi za kakvo e nastroen.Ako ne znae6 6e ti kaja.Predi da pi6ete malko pomislete
  • 52 Toshko Hristov

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "до коментар 12":

    Ne moga da proumeia kak negovata priatelka koiato e o6e na 18 uspia da zabludi tolkova xora s parvona4alnite si iskazvania.A za brat mu niamam dumi.Tova da se poxvali6 pred ciala Bg. 4e si nosi postoianno boks sas sebe si prosto niamam dumi
  • 53 Pavel

    0 0 Отговор
    Докато хората не проумеят, че "насилието ражда насилие", ще умират още хора, все така по "нелеп начин"...
  • 54 Костадин

    0 0 Отговор
    До колкото разбрах първо Тодор с скочил на бой и е извадил бокс.Не редно това.Както и не е редно да го пребият до смърт.Бог да прости момчето.
  • 55 Маурчи IV

    0 1 Отговор
    Тоя не караше ли няакво лъскаво ауди?
    Пък сега дайде да събираме пари за погребение?

    Нещо бая почва да смърди тая работа. Се ми съ чини че са решили некой лев да заделят на гърба на умрелото момче.
  • 56 Засрамена

    0 1 Отговор
    За пореден път се срамувам , че съм българка!!! Четейки коментарите ВИ от вида: "Тоя не караше ли няакво лъскаво ауди?",,Tova da se poxvali6 pred ciala Bg. 4e si nosi postoianno boks sas sebe si prosto niamam dumi" ,,Родителите на убития Тодор,нямат достойнсво! цялата дъндания в момента вече е за пари.Момчето е претърпяло микро инфаркт пр.еди време,този просто е бил фатален."- Вие сте злобни и заслепени. Господин ,, неутрален" Вие какъв сте по професия, че сте наясно за микро инфаркта. Относно бокса, ако България не бе препълнена с такива изроди като братята.....нямаше да се налага нормалните хора / ученици да носят средства за самозащита. Най- големия ,,грях" на Тодор е била смелостта. Много жалко, че тя липсва у повечето българи.

    Коментиран от #58, #59

  • 57 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    държавата конфиксува имотите на побойниците и плаща погребението на Тодор.останалите пари за кръвнина на родителите му и биячите в дранголника -толкова е лесно -ако бяхме свястна държава...
    незнам но много се насъбра за почти 26 години на тези едни и същи 240 гълфона и които им са зад гърба и е крайно време да се изринат като белият пухкав сняг-няма ли някой Левски ,Ботев да на поведе .....
  • 58 Toshko Hristov

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Засрамена":

    Ako si spala v sabota sutrinta i ne si gledala izkazvaneto na brat mu 6e ti go pi6a bukvalno."AZ VİNAGİ NOSİA BOKS SAS SEBE Sİ,DORİ İ VSİ4Kİ MOİ POZNATİ NOSİAT,Az ne pi6a taka prez glavata si.Za da komentira6 parvo triabva pone 90 procenta da si siguren za da go go poblikuva6 v prostranstvoto
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 кракра

    1 1 Отговор
    Всички коментари на латиница трябва да бъдат трити на секундата,аман от неграмотници!Абе ,не може да пишете ама всичко знаете!

    Коментиран от #63

  • 61 Иван Господинов

    0 1 Отговор
    Препоръчвам на всички биячи преди да налитат на бой да си приготвят пари за погребение .
  • 62 Кобрата

    0 0 Отговор
    Ееех, понякога май е по-добре да замълчим, а?
  • 63 Toshko Hristov

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "кракра":

    Pi6a na latinica za6oto klaviaturata mi e takava.A ti pi6i niakakav komentar a ne rasajdavai koi kak pi6e.Kato mnogo znae6 napi6şi ne6o a ne gluposti na koito az samo ti obra6am vnimanie
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове