Last news in Fakti

10 Юни, 2016 19:22 2 869 3

Разбиха лаборатория и склад за наркотици в София

  • полиция-
  • наркотици-
  • амфетамини

Акцията е започнала през изминалата нощ. Наши източници твърдят, че разбитата лаборатория е в района на "Чепинско шосе", а складът за наркотици се е намирал в столичния квартал "Люлин"

Разбиха лаборатория и склад за наркотици в София - 1

Мащабна операция срещу производството на дрога се провежда в София. Полицията в столицата разби лаборатория и склад за производство на наркотици. Задържани са големи количества амфетамини, хероин и кокаин. По непотвърдена информация, до момента са аренстувани четирима души.

Акцията е започнала през изминалата нощ. Наши източници твърдят, че разбитата лаборатория е в района на "Чепинско шосе", а складът за наркотици се е намирал в столичния квартал "Люлин".

Открити са 4 килограма чист амфетамин, който заедно с примесите се равнява на около десет килограма. Намерени са два килограма хероин, кокаин, както и литри прекурсори, за производство на синтетична дрога. При операцията е намерена и пресовъчна машина за производство на наркотици, уточни БНР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 0 Отговор
    Намирисва ми на "Под прикритие" но кой ли е Иво Андонов
  • 2 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    0 0 Отговор
    "Под прикритие" ни научи само на едно- каквото и да се случи, всичко е само една безкрайна игра на котка и мишка, и който и да убият и каквато и организация да разрушат, следващият веднага заема вакантните места и нещата продължават по старому... Дори това си е един непрекъснат процес на ъпдейт и рефреш сред престъпните среди, и никога бизнеса не спира напълно, както всеки друг. Та чудя се и сега- каква ли файда от цялата работа.... Най-много да повишат някой и друг полицай и да се замогне някой нов нарко бос за сметка на упадъка на стар такъв.... иначе всичко ще си остане както винаги е било и ще бъде.
  • 3 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    0 0 Отговор
    Под прикритие" ни научи и на още нещо- престъпниците са най-големите чаровници и пичове, а полицаите- най-големите задръстеняци и глупаци. Естествено първите умират млади, но и за вторите не е сигурно....