Last news in Fakti

1 Юли, 2016 10:45 1 626 2

Неизвестен нападна две жени в гробище

  • неизвестен-
  • нападна-
  • две жени-
  • гробище
Неизвестен нападна две жени в гробище - 1
Снимка: google street view

Неизвестен мъж е нападнал две жени в гробищният парк в село Коларово, съобщиха от полицията в Благоевград. 

Той е нанесъл удари с твърд предмет на две жени на 29 и 57 години и двете от с.Коларово. 

В резултат на инцидента, с фрактура на лявата скула, е пострадала 57-годишната жена, която е настанена за лечение в МБАЛ-Петрич, а с травми по ляв крак и лява ръка, е пострадала 29-годишната жена, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пич

    1 0 Отговор
    Добре де, а защо, като заловите такива парапитеци, не го заровите гол в земята, да му стърчи само тиквата отгоре, и в знак на обич да му намажете лицето с мед и валеиарн? Това ще го предпази от жегата - честно. Но не се знае от осите мухите и мравките дали....? Аз така бих постъпил. Ама не съм властта. А тия на постовете плямпат простотии за еврозони християнство, комунизъм ала бала? Ами това не е нещо лошо, което описах. Просто го заравяте, за да усети геотермалната енергия на планетата и да се докосне до живата природа! Ако пък вземе, че се побърка от гъдел...от мравките и мухите, той си е виновен...да не е бил алергичен бе! Щом няма скрупули да нападне две невинни женици и се е превърнал в звяр, ами той вече не е човек! А, щом не е човек, няма човешки права! Ами застреляйте го бе, като не искате което описах! Ъ?
  • 2 пич

    1 0 Отговор
    Интересно, защо мафиотите на власт интерпретират по интереси материята, според своят интерес? Ако мечка, мълк нападнеше тия две жени, щяфте да убиете мечката или вълка, нали? А защо това човекодобиче нападнало жените не се разстреля? Ми то е по-висше творение от мечката и вълка, а напада жените обира ги, осакатява ги дори удара е опит за убийство, абе направо убийство си е, но по късмет оцеляват? Защо тия лапачи на власт вместо да разстрелят такива зверове ги пускат условно при спогодба с шибаната прокуратура лапаческа и или им дават мижави присъди бе? ЗАЩО? Нали това човече звяр е по-лошо и от вълка и мечката? То може да работи, може да си посее може да си изпроси храна, но то тръгнало да убива за да краде бе? Ами това човек ли е? И като не е човек, какви човешки права има? РАЗПЪНЕТЕ ГО НА КРЪСТ не защото е готино, а за да умира няколко дена и да гледат хората, че има малко възмездие за зверовете! Но, ако ви мързи, разстреляйте го!