Last news in Fakti

19 Август, 2016 08:14 1 351 0

Съмнения за блудство с 3 годишно дете

  • дете-
  • полиция-
  • блудство
Съмнения за блудство с 3 годишно дете - 1

Тригодишно дете било прието вчера във великотърновската болница с наранявания и съмнение за извършено блудство над него, съобщават от Дарик. По непотвърдена информация детето е на възраст около 3 години и е от Павликени. При прегледа на малчугана, медиците се усъмнили какви са причините за получените рани и сигнализирали органите на реда.

На място пристигнали полицаи и следователи, както и представители на Детска педагогическа стая, съобщава в."Труд". По случая вече е образувано досъдебно производство, съобщиха от Окръжна прокуратура във Велико Търново.

Назначени са експертизи и се разпитват свидетели за изясняване на случая. Работи се по две основни версии – за нараняване при битов инцидент и за нараняване в резултат на блудствени действия.

Бащата на тригодишно дете от Павликени, за което има съмнение, че е получило наранявания в резултат на блудство, е задържан за 24 часа по закона за МВР. От родителя са взети проби на генетичен материал с оглед образуваното досъдебно производство. Момиченцето е прегледано от съдебен лекар, но за окончателното становище се чакат резултатите от пробите, които ще бъдат готови днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА