5 Септември, 2016 17:54 1 900 0

Делото за убийството на малката Ани започна със скандали

  • убийство-
  • ани-
  • гърция
Делото за убийството на малката Ани започна със скандали - 1

Със скандали и викове започна делото за жестокото убийство на 4-годишната Ани в Атина, съобщава в. "Български новини".

„Не искам този мъж до себе си на скамейката“, извика майката Димитрина Борисова и изпадна в ридание и сълзи.

„Не мога да понеса, че стои до мен този човек, който е направил това на моето дете”, добави със сълзи в очите пред съда майката на Ани. Председателят на съда й разреши да седне на последния ред, след втория и трети обвиняем. Така местата бяха променени между бащата и майката. Между тях застанаха двамата други обвиняеми и преводачът. Адвокатът на майката Ставрос Георгиу поиска да застане и полицай между двамата родители.

На делото присъстват и родителите на 30-годишния ключов свидетел Ники. Адвокатът му Яна Панагопулу поиска при започване на процеса абсолютната нищожност жалбата и обвинителния акт на основание, че не са преведени на родния език на обвиняемия, а именно на български, с което се нарушава принципа на справедлив процес и могат да се нанесат непоправими щети на правото на защита на обвиняемия.

Убийството на Ани потресе гръцката общественост със своята бруталност.  

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА