6 Ноември, 2016 17:39 3 711 4

Хванаха убиеца на възрастното семейство от Пазарджик

  • убийство-
  • пазарджик-
  • хванаха-
  • убиец-
  • възрастното-
  • семейство-
  • иван николов-
  • пушка

Прокуратурата повдигна обвинение на 30-годишният Иван Николов

Хванаха убиеца на възрастното семейство от Пазарджик - 1

Хванаха убиеца на възрастното семейство в Пазарджик. Окръжна прокуратура-Пазарджик повдигна обвинение спрямо Иван Николов, на 30 г. от Пазарджик, за извършено умишлено убийство на повече от едно лице.

На 5 ноември 2016 г.в Пазарджик, между 20,30 и 21,30 часа, Николов умишлено умъртвил чрез нанасяне на множество удари с нож семейство възрастни съпрузи. По тялото на мъжа и на жената има повече от по пет наранявания от нож.

Иван Николов е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура-Пазарджик да внасе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража".

За престъплението, по което е повдигнато обвинение на Иван Николов, се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години или доживотен затвор.

Факти.бг припомня, че възрастните мъж и жена бяха открити зверски заклани в къщата им на ул. „Дунав“ в Пазарджик снощи.

Трупът на мъжа е бил проснат на тротоара пред къщата му, а край него се е търкалял ножът, с който многократно е промушена жертвата. Случайно минаващи по улицата хора го видели и сигнализирали в полицията.

Убитите Асен и Василка са живеели сами в къщата си, след като синовете им заминали на работа във Финландия, където се намират и в момента.

Предполага се, че преди да бъде убит мъжът е влачен, или е бягал, преди да падне на тротоара. 

Една от версиите, по които работеше полицията беше грабеж, тъй като съседната къща е била обрана преди да нападнат възрастните хора. По-късно през деня обаче тя бе отхвърлена.

„Няма данни от дома на убитите възрастни хора да липсва нещо и по първоначални данни не става дума за грабеж”, коментира говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Припомняме и това, че тази сутрин, на метри от местопрестъплението, мъж откри стрелба по преминаващи по улицата жени.

30-годишният Иван Николов ранени двете жени в краката. Оказа се, че мъжът е с криминално минало и наркозависим. Той беше арестуван. По-късно прокуратурата му повдигна обвинение и за убийството на възрастното семейство.

По непотвърдена информация той е бил на метадонова терапия. Смята се, че дългогодишната употреба на наркотици го е направила изключително агресивен и той е посегнал на старците. Иван Николов е многократно осъждан за кражби, грабежи и притежание на наркотици. Смята се, че също така, че такава агресия може да бъде предизвикана от човек в абстинентна криза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рамбо

    0 0 Отговор
    Този не е циганин,също е за бесилката.

    Коментиран от #4

  • 2 И те така те

    0 0 Отговор
    По времето на Тодор Живков ,тоя щяха да го осъдят на смърт. Сега-15 до 20. Ако е с чисто минало- минимума 15 и излиза след 10 за примерно поведение. Що ли имало такава голяма носталгия у нас по социализма? Щото на хората им омръзна да ги изнасилват,убиват,обират и после никакви последици. България била уникална с носталгията си по социализма в цяла източна Европа. Интересно що? Може би щото е уникална с геноцида ,който извършва срещу собствения си народ.
  • 3 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    СМЪРТ ЗА ТОЯ МЪРШАВ БОКЛУК !!!
  • 4 Озирис

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рамбо":

    Няма значение един бандит какъв е по етнос държава! Щом е гадина - разстрел в мутрата! Бесилката иска много разходи и освен това доста труд по направата и... Разстрел! Бързо, ефективно, с минимални разходи и една гадина по-малко на света! Циганин не е синоним на бандит, нито българин на светец! Който е бандит - до стената!