Last news in Fakti

6 Ноември, 2016 09:18 7 131 6

Двойно убийство в Пазарджик

  • пазарджик-
  • убийство

Според органите на реда най-вероятно става въпрос за опит за кражба

Възрастни мъж и жена са зверски заклани в къщата им на ул. „Дунав“ в Пазарджик снощи, съобщава в. "24 часа". Убийството е станало около 21.30 ч.

Трупът на мъжа е бил проснат на тротоара пред къщата му, а край него се е търкалял ножът, с който многократно е промушена жертвата. Случайно минаващи по улицата хора го видели и сигнализирали в полицията.

Според органите на реда най-вероятно става въпрос за опит за кражба. Това е една от версиите, по които работи полицията. Съседната къща е била обрана преди да нападнат възрастните хора. Вероятно убитите са стреснали крадците и това е предизвикало нападението.

Убитите Асен и Василка са живеели сами в къщата си, след като синовете им заминали на работа във Финландия, където се намират и в момента.

Не е ясно дали извършителят на двойното убийство е един, или са няколко, защото няма очевидци на касапницата. Предполага се, че преди да бъде убит мъжът е влачен, или е бягал, преди да падне на тротоара. 



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДжорДжи

    0 0 Отговор
    на къде върви света..
  • 2 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    ГЕРБ Е ВИНОВЕН ТЕ ДАДОХА ЗАКРИЛАТА И СВОБОДАТА НА ЦИГАНИТЕ ! УБИЙЦИТЕ СА ЦИГАНИ !!! НАМЕРЕТЕ ГИ И ГИ УТРЕПЕТЕ !!!
  • 3 Озирик

    0 0 Отговор
    Плевнелиев нали си шеф на военните бе, тарикат? Какво уважение искаш ти, Първанов архароубиеца, Желев, Стоянов? че вие не сссте нито военни българи нито главнокомандуващи? Аз ако бях досега да съм облявил военна тревога на цялата армия - докато не се издирят, арестуват размчекнат на два бетеера тия убийци сън няма да има ни за мен ни за тях! Ето това съм АЗ, това бе Калоян, Тервел, Кубрат, Аспарух Омуртаг, хиляди хиляди достойни българи и най-вече ЧОВЕЦИ, по морал. А вие сте мижитурки на заплати и бонуси и Цецка и Тиквата и ти и останалите от десетилетия - мачкате нас хората, а толерирате с дела и бездействие отрепките! Това сте ВИЕ - статукството, Лапачите, КОЙ..-. Какво се пените, че сте невинни и достойни? размчекнете тия и всички като тях на четири Москвича, нарежете ги с обикновен трион на парчета, изгорете и останките им за да не остане нищо от тия животни крадци! Ако го сторите ще ви уважавам, ако не ще ви презирам, търтеи безполезни паразитни! не е обида. колко невинни реват от отвъдното за да накажете убийците им. Вие сте отвратителни.
  • 4 хаха

    0 0 Отговор
    2 м....ла по малко, голяма работа...
  • 5 Пазарджиклия

    0 0 Отговор
    Тази улица минава точно до малката циганска махала в Пазарджик. Извършителите са циганските под-човеци
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.