15 Декември, 2016 16:02 3 590 2

Арестуваха автокрадците Вуте и Таратора

  • арестуваха-
  • автокрадците-
  • вуте-
  • таратора
Арестуваха автокрадците Вуте и Таратора - 1

Специализираната операция е проведена на 13 декември от служители от сектор „Престъпления свързани с МПС” и специализирана група „Кобра”, съобщиха от МВР. В хода й, непосредствено след противозаконно отнемане и укриване в подземен гараж на лек автомобил Аudi А 4, са задържани И.Г на 39г. По прякор Вуте и Л.А. на 36г. наричан Таратора.

Те са осъждани за престъпления, свързани с моторни превозни средства. В процеса на работа по образуваното досъдебно производство, криминалистите открили и втори противозаконно отнет скъп автомобил Land Cruiser. Колата била укрита в гаражна клетка, ползвана под наем от двамата задържани мъже.

След доклад в прокуратурата на двамата е повдигнато второ обвинение за престъпление по чл.215 от НК, повдигнати са им още обвинения по 346 от НК и са им взети мерки за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа.

Работа по документиране на цялостната им престъпна дейност и установяването на други откраднати автомобили от задържаните продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    3 0 Отговор
    Условна присъда и по 50 лв глоба за Таратора и Вуте!
    ха ха ха ха ха ха

    Коментиран от #2

  • 2 ссс

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "1111":

    Да, но от начало да се извинят и да обещаят, че по вече няма да праят такиви работи.