Last news in Fakti

18 Декември, 2016 08:57 7 551 22

Пазач в общежитие за бежанци разпознал Светослав Стойков

  • светослав стойков-
  • метро-
  • метрото-
  • берлин
Пазач в общежитие за бежанци разпознал Светослав Стойков - 1

Пазач в общежитие за бежанци в Германия е разпознал Светослав Стойков, съобщава в. „Билд”.

Нашенецът беше арестуван в събота след обяд на автогарата „Шарлотенбург“. Светослав Стойков е пристигнал там с автобус. Полицията го е арестувала още в автобуса.

Полицията тръгнала по петите на Светослав Стойков след като пазач в общежитие за бежанци го разпознал.

Близък на нашия хулиган бил регистриран като бежанец в общежитието и Стойков и братята му всеки ден му ходели на гости. Въпреки забраната за алкохол, нашенците се напивали и правели скандали. По тази причина охранителят ги запомнил много добре и след като полицията пусна записа със скандалното нападение на жената в гръб го разпознал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриот

    11 2 Отговор
    Този да се изкопи
  • 2 бухен

    20 1 Отговор
    Значи нашите цигойнер се опитват да минат и за сирийци.
  • 3 111

    8 0 Отговор
    "се е бил регистриран"?!?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Геро

    23 1 Отговор
    Като не може нашата "либерална" съдебна система да се оправи, то поне германците дано да могат.
    Тая свиня със сигурност има за какво и тука да го търсят, но никой не си е мръднал пръста. Още тук се е научил на безнаказаност.
  • 6 mangal

    22 1 Отговор
    Да бъде смърт за мазния ром!
  • 7 незнайко

    20 1 Отговор
    Добре че са го намерили и хванали германците, защото ако се беше върнал в БЪЛГАРИЯ, нямаше да го намерят в циганските гета.
  • 8 а дали

    17 1 Отговор
    Значи все пак има връзка с "бежанците". Накрая да не се окаже и радикализиран нашенски м.....л ?
  • 9 hatar 007

    15 1 Отговор
    даите ми циганчето да си поговорим

    Коментиран от #12

  • 10 Брат ми

    8 1 Отговор
    Мръсен м....сар...
  • 11 Камасутра

    9 1 Отговор
    Разпознал го е щото арабите също разпознават циганите
  • 12 БОБИ 62

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "hatar 007":

    007 врътни едно телефонче като ти пратят МАНГУСТАТА !!! И аз искам да му вкарам някое и друго въпростче на тази МИШКА МИРИЗЛИВА !!!!!!
  • 13 kaтюша

    7 0 Отговор
    Най-хубавото е че ще го съдят в чужбина . В България щеше да бъде оправдан.
  • 14 Жалки

    2 2 Отговор
    Многе ми е забавно как всички гледат поне 3 пъти да споменат че е ром. Никой не му пука какъв е щом има Българско гражданство.
    Добре че е ром, щото ако беше Българин щеше да е единичен случай. :D :D
  • 15 John Gotti

    4 1 Отговор
    На времето Хитлер е оставил една дузина фабрики за сапун, и рецепти, сега суровина много, ама никоя не работи - предприемачи ли няма, рекламата ли им куца. Ето и няколко идеи:
    Опитайте новият бутиков (2000бр.) Сирииски сапун произведен в Германия - арабска пролет, или измиите мръсотията от метрото със Варненски бриз, или измиите мръсните си ръце с exta strong (с участието на авганистанци) нов сапун, покриващ стандарта E.U., за през океански полети -Аллах акбар, или насочения специално за Българския пазар - Столипеново голд - с аромат на 100 липи и злато (тайната е че зъби, ланци и пръстени не се свалят при производсвото)-( последния го копувайте само със сертификат), щото Турците от DURU - го произвеждат с кюрди+турско злато.

    Коментиран от #16

  • 16 Луци

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "John Gotti":

    Честно казано гади ми се и от оня м....л резидив и от такива като тебе... Аз Българина, потомък на древни ис праведливи люде като Север Омуртаг Тервел Асен и други съм отвратен от вашите морали. И на резцидивите и на такива като теб - вие общо превърнахте света в кочина. Защото са виновни именно евро и местните зверове, наричани политици. Защото са гадни закрилници на такива бандити като м...ла. Без значение от коя народност, но бандити. Защото нарочно не искат тия прокщлети политици да въведат смъртното наказание за такива като тоя м....л резидиви без да делят на народности. Ето затова мангала се самозабрави и рита жената. Аз щях подобни типове без да деля на родни и чужди просто да ги трепя. По Закон. Но законодателите първи щях да изтрепя. Те закрилят бандитите като тоя. Затова трябва някой да ги трепе и врагове законодатели и такиива като тоя. Не са джихадистите които вършат работа - те трепят за дса правят поредната тирания но своя. Трябват друг тип убийци които трепят само бандитите било законодатели било изпълнители било като тоя рецидив! Защото щом Закона не наказвна е фективно такива като тоя, той е виновен - ЗАКОНА Е КРИВ! ОТтам и ЗАКОНОДАТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ! Смърта на законодателите и като тоя примат! Какво добро е Хитлер? Той обобщава, той гори наред. той не дели на добро и зло, на виновен и невинен. Това ли ви е идола, бе? Такива като Хитлер са и местните полити.ци - крадат лъжатт пречат убиват ни пряко с наредби, а системата ги пази? Сб
  • 17 Име на гост

    5 0 Отговор
    Издислав се оказа светославввв! Хубавото е, че ще го съдят в Германия. Лошото е ,че е с Български паспорт. Хубавото е ,че там ще си получи заслуженото и ще полежи доволно. Лошото е, че пасле ще го екстрадират. А в България отново ще си пие, коли , блъска който си пожелае без никакви проблеми. Нали е ГлАсподваТел!!!
  • 18 Бай село

    3 1 Отговор
    Браво на John Gotti заставам сто процента зад твоята идея , ако пуснат фабриките за сапун не само Германците ще спечелят,но и целия свят ще се изчисти от тая мърша.
  • 19 Ето това отгледахме с нашите пари

    8 0 Отговор
    Може да се каже че този Стойков, реколта 90г, е от "новите" роми на прехода, сигурно отгледан с помощи а и той получавал помощи за неговите деца, та драгите политици могат да видят какви реколти ще жънем и за напред с тези помощи дет им даваме - я какви бузи има

    Коментиран от #21

  • 20 Жребеца

    3 3 Отговор
    Ей м....ла дето слага минуси ако ми падне ще го забременя.
  • 21 Тука има тука нема

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ето това отгледахме с нашите пари":

    ЕС също им дава помощи.Много тарикати уредиха стари циганки с европейски пенсии( в Германия и Англия)и покрай това братовчедите си живуркат...
  • 22 Legioner

    1 0 Отговор
    Oste dalgo ste minavame za cigani na zapad. A ciganite za balgari .jalko ce vsicko koeto nie pecelim vav polojitelna nasoka vav uvajenie i imidj te se izsirat na nego. E kak da gi uvajavash takiva k...leta 1 evro ne Sam im dal kato gi vidia da prosiat. ..haahahaha.