Last news in Fakti

31 Декември, 2016 13:23 4 330 23

Намушкаха християнка, защото чела Библията в бежански център

  • библията-
  • християнка-
  • бежански център-
  • австрия-
  • афганистанец-
  • мигрант-
  • намушкал

Атаката е станала в бежански център в Горна Австрия

Намушкаха християнка, защото чела Библията в бежански център - 1

Ужасяваща атака срещу възрастна християнка за малко не завърши трагично в австрийския град Тимелкам. Жената е била намушкана от разярен афганистанец, търсещ убежище, след като я чул да чете от Библията, съобщава британското издание „Експрес“.

50-годишната жена е оцеляла след атаката, случила се в бежанския център в Тимелкам, община Фьокламаркт, само благодарение на палтото си.

Предполагаемият ѝ нападател е 22-годишен мъж от Афганистан, който се почувствал обеден от факта, че жената била поканена от християните в центъра, за да говорят за Библията.

Когато разбрал какво прави жената, афганистанецът нахълтал в кухнята, където стояла християнката и се опитал да забие нож в гърдите ѝ. За щастие дебелото зимно палто, с което била облечена, я спасило от сериозни наранявания. Въпреки това тя получила наранявания по ухото, когато паднала на пода от силния удар на своя нападател.

Когато полицията разпитала мъжът, той се съгласил, че реакцията му е била прекалена, но се оправдал с факта, че има сериозни "лични проблеми".

Мъжът е бил задържан и отведен в затвора в град Велс. Все още не е ясно дали срещу него ще бъдат повдигнати обвинения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лупи

    30 1 Отговор
    Според мен да го пуснат, все пак човечецът е имал сериозни лични проблеми, нормално е да наръга някой за добър ден. Предлагам и да не повдигат обвинения срещу афганистанци, понеже те повечето са с проблеми.
  • 2

    21 0 Отговор
    Що не иде в Сомалия да му се уталожат проблемите
  • 3 Хасан

    2 14 Отговор
    Как настройват хората на верска основа.. Защо мюсюлманите да са против божата книга?!
  • 4 БОБИ 62

    17 0 Отговор
    Споделям мненията Лупи и Мирослав но искам да добавя, че тази ХРИСТИЯНКА трябва да бъде СУРОВО наказана за НЕДОПУСТИМОТО си поведение, причиняващо на горкия човечец още лични проблеми !!!!!! Аааааа и да ме се ИЗВИНИ ПУБЛИЧНО за грозната си постъпка .....................ша чете БИБЛИЯТА !!!!!!! Та къде се намира тая !!!!!!
    пп Мисля, че се държим като щрауси завиращи глави в пясъка ......................това няма да реши проблемите с тая ИСЛЯМСКА ИЗМЕТ !!!! Проблемите се решават с конкретни и навременни действия...........................навременните май изпуснахме но се надявам на конкретните .........................да не стане късно и за тях !!!!!!! Тия МАЙМУНИ не са за цивилизования свят ................. да се връщат там от където са дошли !!!!! Не е далеч времето в което на нормалния човек ще му писне от псевдо демокрация и криворазбрани права и тогава......кой от къде дошъл !!!!!!
  • 5 шшш

    17 0 Отговор
    Тези изроди представители на най мирната религия ислям ,такива нямат нищо против друговерци ,особено ако могат да ги колят,палят, режат им ръце,газят с камиони и други невинни ислямо-идиловски животински игри .Ислям е мир "на праха му"
  • 6 меркелизъм

    18 0 Отговор
    Що пишете лоши неща за представителите на "най-мирната религия" ? Не ви е срам толкова ли не можахте да го подминете, както направиха медиите с онези "добри" младежи, които подпалиха лошия бездомник.? Намерете някой циганин, които рита румънска проститутка и пишете за тези проблеми по цял ден месеци натед!!! Не пишете лошо за гостите на Меркел те имат проблеми не са убивали скоро не са изнасилвали, това са липси, които трбва да задоволят!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 123

    21 0 Отговор
    свинята от Афганистан пристигнал в Австрия и не желая да го безпокои звън на църковни камбани и особено някой да чете библията,това вече БХКу-ви трябва да се намесят, да запалят всички християнски книги. Само представете на какво са подложени малкото християни в някой ислямски държави..УЖАС...и после убийци и техните роднини излизат и казват нагло и безочливо -ислям е мир...Кажете го да германци прегазени с камион в Берлин и други европейски градове.
  • 9 Хасан

    1 5 Отговор
    Особено Диди..на клада да я гориш пак ще каже -"Тя (Меркел) все пак е права "
  • 10 ооо

    9 0 Отговор
    такива и собствена майка ще убият , само защото излязла сама да пазарува или облякла нещо по друго от бурка--- боклуци абсолютни ,ама всички да един пълни отрепки и го доказват всеки ден...и те го знаят прекрасно на какво са способни ,така че разбирам напъни на някои да обяснят че не е така , но уви факти показват друго -мракобесия на една религия от която бягат и самите вярващи -един вид капан на наивници ...
  • 11 Хасан

    5 9 Отговор
    Само говорите за последствията а не причината.. Немските пенсионери са искаха араби да им изкарат пенсията,
  • 12 СтарТИРаджия

    5 3 Отговор
    Докато не се забранят всички религии, мир на планетата няма да има! Запор за всякакви християнства, мюсюлманства, будизъм, Тангра, Перун и др. ояли се на гърба на хорското нещастие шарлатани! И след 100 год. може би всички ще живеят в мир и любов.

    Коментиран от #13

  • 13 Факта

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "СтарТИРаджия":

    Мисля, че няма как да стане... ТангРА, няма как да го забраниш, това не е религия, а името на създателят на вселената. Това е просто името, под което го почитат и прабългарите и е истинското име на съвършенството. Перун е името на слънцето, а то е факт и няма как да го забраниш, без значение как го наричат. Мохамед и Йисус са просто човеци, техните религиозни догми имат и някои прави, но доста и погрешни неща. За съжаление хората често правят пофгрешните. Идеята обаче на Христос е правилна в повечето неща- хората да се отнасят с любов и уважение и почтенно един спрямо друг! Докато някоои маниаци на Мохамед продсто постъпват като терористи. Това не е добре. Аз просто бих разстрелял оная маймуна извадила ножа без значение дали е мюсюлманин християнин католик баптист, това е просто изверг нападнал невинна жена. но аз не съм Правосъдието и дори ме нямат и за слива. Истината е, че докато хората търпят изроди да ги убиват и манипулират света ще е ад. И навред го има с по нещичко. Ами убийте това агрессивно животно и проблема е решен! какво като е ималр проблеми? да няма разстройство и вместо да се изкъка да е хванал ножа? Ами убийте го задето използува ножа вместо тоалетна хартия! Аз така бих постъпил. Ала нещо ЕС мафията не иска? явно живота на невинните е нищо спрямо терористите? А казват мислели ни доброто? Каквото и да правят халифат световен юдейски няма да има поне дълго. ще бъде разпарчосана ако ще планетата но няма да трае... да не си мислят вампирите
  • 14 Хасан

    4 9 Отговор
    Проблема не е в религията, проблема е в имамите и поповете.. Когато църквата смени дървения кръст с златен кръст и това стана повод за колонизация на други земи да се търси повече злато за кръста.. Това доведе до войни и ужаси.. А мюсюлманството това не са тия брадати терористи.. Религия която иска прошка от курбана не е войнствена религия
  • 15 Патето Яки

    7 1 Отговор
    "Маркс вярва, че религията е създадена за да насажда у хората робска психика и те да приемат безропотно статуквото. Тя е заблуда и пречи на погледа върху реалностите. Религията е въздишка на потиснатата твар. Тя е опиум за народа."

    "Фройд смята, че религията е масова невроза. Факт е, че религията в много от своите предписания прилича на обсесивно невротично състояние.
  • 16 Хасан

    3 3 Отговор
    Идеологиите се променят,ценностите също.. И на човек му трябва пътеводна звезда.. Звезда която е там преди нас и след нас..нещо което ни прави по човечни, толерантни, милосърдни
  • 17 ИРАКЛИ

    8 0 Отговор
    Ние сме готови за мобилизация!Някои от НАС помнят дори номера на "Калашника"си.Стига да реши президента и 60.000 професионално обучена армия е готова за бой!...............младите момчета бързо ще ги обучим в изградените учебни центрове ! и тогава ще им припомним легендите за българския воин и как се преминава граница!

    Коментиран от #18

  • 18 Патето Яки

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "ИРАКЛИ":

    Може да си помнят номера но отдавна са продадени. Който иска да става пушечно месо да ходи да прави арабски пролети.
  • 19 Карли

    8 0 Отговор
    Време е фабриките за сапун да заработят!
  • 20 1234

    9 0 Отговор
    ТОЯ КОЙТО Я НАМУШКАЛ ДА БЪДЕ УБИТ.
  • 21 Защо

    12 0 Отговор
    Значи те колят,те убиват защото жена просто е четяла от Библията,а в същото време търсят убежище.Просто нямам думи!
  • 22 Да се върне Хитлер

    8 0 Отговор
    Мисля че е време Хитлер да се върне да убий някой друг милион ислямисти да им покаже че не са богопомазани!!!!!!
  • 23 доктор

    5 0 Отговор
    До участващия в дискусията "хасан"...
    Мюсюлманите не просто са против божата книга- те са против всичко което не поклонничи на тяхното, те мразят всички останали, защото са различни от тях и те не подлежат на интеграция и цивилизованост. Те трябва да "живеят в собствените си земи и да припарват до цивилизования свят само под строго денонощно наблюдение, иначе мирът в света не е възможен.
    Вашето съществуване е основано от яростно отхвърляне на всичко по-различно изповядвано от исляма. Човешката цивилизация няма нужда от вас, а вие се нуждаете от нея.