13 Януари, 2017 08:49 2 231 4

Акция срещу подкупни митничари на Варна-Запад

  • белезници-
  • митничари-
  • акция
Акция срещу подкупни митничари на Варна-Запад - 1

Повече от 20 митничари от митническия пункт Варна-Запад са арестувани при операция на ГДБОП, научи "Хоризонт".

По неофициална информация става дума за тежки нарушения, свързани с получаване на подкупи и обмитяване на контейнери на пристанището Варна-Запад на тарифи, различни от законовите.

Операцията на антимафиотите е започнала снощи. Екипи на ДБОП са влезли са влезли в митническия пункт Варна-Запад. Арестувана е смяната от митничари и други лица, свързани с тях.

Акцията продължава и в този час в морския град. Маскирани служители на ГДБОП могат да бъдат забелязани около митническия пункт и в сградата на митницата във Варна. Повече информация за щетите, нанесени на държавния бюджет и за самоличността на задържаните, ще бъде дадена по-късно през деня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    5 0 Отговор
    Най- накрая!
    Само че като се сетя какво се случи с заловените митничари по другите пунктове и тук ще се стигне само до "мъмрене"
  • 2 гост

    4 0 Отговор
    А чичкото с мустака уловен ли е най-накрая?
  • 3 обективен

    5 1 Отговор
    Самозабравили са се, в един момент решават, че са много велики и забравят за кой работят, като спрат да плащат и им пращат баретите. :)
    Сега ще има мъмрене и да им е за урок.
  • 4 ееееее

    3 0 Отговор
    сега цял месец няма да крадат.