Last news in Fakti

11 Април, 2017 13:17 1 529 8

Делото на Ценко Чоков се бави, защото нямал очила

  • дело-
  • ценко чоков-
  • галиче-
  • прокуратура-
  • очила

Кметът на Галиче не успял да се запознае с документацията заради проблеми с очите

Делото на Ценко Чоков се бави, защото нямал очила - 1
Снимка: БТА

Ценко Чоков, който е обвиняем за образуване и ръководене на организирана престъпна група, нямал възможност да се запознае с материалите по делото, защото нямал очила. Това е един от пропуските, заради който делото трябва да се върне на прокуратурата, посочиха адвокатите на Чоков пред "Дарик".

Главната причина, поради която адвокатите на обвиняемите настояват делото да бъде прекратено, е, че по думите им, Ценко и Мартин не са имали възможност да се запознаят с материалите по делото.

Още през декември кметът на Галиче заявил, че има проблем с очите, който го възпрепятствал да чете дълго. Адвокатът му Иво Найденов посочи, че и времето, което им е било дадено да се запознаят, е било твърде кратко.

Защитникът им Илиян Василев, пък посочи, че прокурорът Росен Радев е предубеден, тъй като е изготвил обвинителния акт, преди дори да е приключило разследването.

Още днес ще стане ясно дали ще се даде ход на делото или ще бъде върнато на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тушибиян

    8 1 Отговор
    Обесете го така ще има вечна почивка
  • 2 Брат ми

    9 0 Отговор
    Няма ли кой да очисти тоя тумор??? Държавни пари се харчат заради такива боклуци...:(
  • 3 jambazina

    3 2 Отговор
    Това е "началника" на Галиче
  • 4 Константин-Ром

    7 0 Отговор
    Значи гея ЧОКОВ,преди време беше завързал едно момче в центъра на ГАЛИЧЕ,и го е бил пред очите на много хора за назидание че момчето беше откраднал нещо си.Тоест ЦЕНКО ЧОКОВ е искал да премахне конкуренцята си крадци,съответно да може само той да краде ,изнудва,рекетира,лихварства,ограбва имотите на хората и прочие.ЦЕНКО бъди мъж,искараи си присъдата достойно,стига си хленчел.Тъпърва започва твоята сага отворко.
  • 5 СЕДИШ МИНАКУРА

    5 0 Отговор
    НЕ ТИ ТРЯБВАШЕ НА БАИР ЛОЗЕ БЕ СМОТАНЯК ЧЕ НЕ СЪМ ОТ ВАШЕТО СЕЛО ДА ТИ РАЗБУТАМ РАХАТЛЪКА
  • 6 ИСТИНА БГ

    1 0 Отговор
    Докато съществуват орсовки;мегафермери и суперарендатори - малцина ще лапат -останалите ще зяпат.Ще има местни феодали а не реална кокуренция.Таван на плащанията на стопанство - контрол на сввъзаността на лицата и на фирмите за да не се заобикаля тавана.Субсидиране на стопанства до 5000дка както е във Франция плюс всяка дейност различна от зърнарската - плодове ;зеленчуци;животновъдство и т.н. само малък и среден бизнес би възродил бг селото и решил демографската криза - обратното - днешните факти - в геометрична прогресия - феодали латифундисти и нация консумирала за м.г. 12000 тона субпродукти палмово масло в родината на киселото мляко и др.прозводни...Ха дано ама надали?!?
  • 7 ИСТИНА БГ

    0 0 Отговор
    Докато съществуват орсовки;мегафермери и суперарендатори - малцина ще лапат -останалите ще зяпат.Ще има местни феодали а не реална конДкуренция.Таван на плащанията на стопанство - контрол на сввъзаността на лицата и на фирмите за да не се заобикаля тавана.Субсидиране на стопанства до 5000дка както е във Франция плюс всяка дейност различна от зърнарската - плодове ;зеленчуци;животновъдство и т.н. само малък и среден бизнес би възродил бг селото и решил демографската криза - обратното - днешните факти - в геометрична прогресия - феодали латифундисти и нация консумирала за м.г. 12000 тона субпродукти палмово масло в родината на киселото мляко и др.прозводни...Ха дано ама надали?!?
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор
    ОЧИЛА СЕ ПРАВЯТ ТОЧНО ЗА, 30 минути ! Докато се събере съдебния съвет и са готови. Това не са доводи !