Last news in Fakti

14 Декември, 2011 09:59 1 528 1

Задържаха четирима малтретирали млади жени (обновена)

  • четирима-
  • млади жени-
  • гдбоп

Групата на Митко Русия арестувана при спецакция

Задържаха четирима малтретирали млади жени (обновена) - 1
Снимка: БГНЕС

Групата на Митко Русия бе задържана при специализирана операция „Силоваците”. При спецакцията са задържани Митко Русия, познат от публикации в медиите, Росен Дебелия, Валери Валтер и Даниел Бидона. И четиримата са криминално проявени за грабежи и изнудвания.

Операцията е на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” и на Специализирания отряд за борба с тероризма под ръководството на Софийска градска прокуратура. Задържанията са станали в района на бул. „Дондуков”, кв. „Гео Милев”, кв. „Слатина”, бул. „Евлоги Георгиев”.

„От рано сутринта в София тече полицейска операция, която се провежда съвместно със Специализирания отряд за борба с тероризма. Задържани са четири лица. В момента на техните адреси се извършват обиски, претърсвания и изземвания. Това е групата на Митко Русия, които изнудваха и караха момичета да проституират и да се отчитат на тях. Задържани са Митко Русия, Росен Дебелия, Валерия Валтер и Даниел Бидона”, каза главен комисар Станимир Флоров, цитиран от „Фокус“.

Групата е рекетирала, изнудвала, психически и физически е малтретирала млади жени, предлагали сексуслуги. Образувано е досъдебно производство.

„В момента текат всички действия по разследванията. Към момента имаме – това, че са изнудвали, че са ги принуждавали да работят за тях, момичетата са малтретирани, както физически, така и психически”, каза директорът на ГДБОП.

Първоначално четиримата ще бъдат задържани за 24 часа. „Прокуратурата може да прецени да ги задържи за 72 часа, след като й предоставим необходимите документи и материали. Работата продължава с претърсвания, изземвания и обиски по адресите”, каза главен комисар Станимир Флоров.

Видеото е предоставено от МВР:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    0 0 Отговор
    Не се бой Митак, прибраха те тези които те пазят, за да си починеш малко, че много бачкаш последно време. Това да ти е за урок, защото таралеж за възглавница и кука за приятел никой не ползва.