1 Септември, 2017 15:00 6 658 1

Шокиращи разкрития! Скелетът открит в хотел "Смолян" е на жена

  • шок-
  • разкрития-
  • скелет-
  • жена-
  • хотел-
  • "смолян"

"Най-вероятно става дума за убийство и скриване на трупа, което е станало преди 20-30 години. Тялото е пренесено от работещ в хотела или човек, който много добре познава сградата. Скелетът е открит в избената част, където се намират бомбени убежища. Там е невероятен лабиринт и външен човек няма как да се ориентира"

Шокиращи разкрития! Скелетът открит в хотел "Смолян" е на жена - 1

В сряда преди обяд строителни работници, които извършват ремонт в хотел „Смолян“, са открили човешки скелет. Костите са намерени под нивото на басейна във вентилационна шахта.

Скелетът вероятно е на жена, тъй като там са открити и останки от дамски ботуши.

Единият ботуш е намерен до костите, а другият – на около десетина метра от него. Предполага се, че е изпаднал, когато е пренасяно тялото, пише "Бул нюз".

Сигналът е подаден в 11.30 ч. на телефон 112 от управителя на хотела Максим Банков.

Полицейски служители от ОД МВР и РУ-Смолян в продължение на 4 часа извършили оглед на място за изясняване на обстоятелствата около случая.

Образувано е досъдебно производство и е уведомена Окръжна прокуратура.

"Най-вероятно става дума за убийство и скриване на трупа, което е станало преди 20-30 години. Тялото е пренесено от работещ в хотела или човек, който много добре познава сградата. Скелетът е открит в избената част, където се намират бомбени убежища. Там е невероятен лабиринт и външен човек няма как да се ориентира", смята Максим Банков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 FUCK OF

    7 2 Отговор
    ХВАНИ КЬОРАВИЯ ,ЧЕ МУ ИЗВАДИ ОЧИТЕ.....

    ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТКРИЯТ УБИЕЦА АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО ТОВА Е УБИЙСТВО....