15 Септември, 2017 12:07 3 159 7

Лазар Влайков пребил и друг мъж, удрял го с бутилка уиски

  • лазар влайков-
  • пребит-
  • септември

Бившият председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков е пребил още един мъж преди 3 г. и не е наказан за действията си.

Това съобщиха пред bTV родителите на пребития Йордан и Лидия Бончеви.

Влайков е под домашен арест с обвинение, че не е взел необходимите мерки за сигурност и така е допринесъл с неговия пистолет да бъде убит 47-годишният ресторантьор Наско Тонкев от село Виноградец.

Йордан Бончев разказа, че синът му влязъл в конфликт със служителка във винарна на Влайков, която обидил, псувайки – нея и самия Влайков. След това обаче Влайков му се обадил по телефона, за да се „разберат”, а после отишъл с джипа си към къщата му, където имало конфликт между двамата– но само вербален. Въпреки че Влайков отправил към сина му заплахи – да му почерни живота или дори живот въобще да няма, двамата стигнали до извинение, стиснали си ръцете и дори отишли заедно до центъра на селото.

Конфликтът обаче не спира тук – за Нова година синът на Бончеви пристига със семейството си в келото, където е поканен от кума си да отиде в обувен цех, където се играело на карти. Там бил и Лазар Влайков, който като видял, че мъжът идва, се нахвърлил към него с думите: „Прасе, откога те чакам!” и двамата влезли в ръкопашен бой, при който Влайков бил повален на земята.

В този момент двама от мъжете с него обаче бутнали и сина на Йордан Бончев на земята, Лазар Влайков успял да се отскубне и да вземе бутилка от уиски, която счупил в главата на своя опонент, докато двама души го държали. След това продължил да го удря и мушка със счупената бутилка по лицето и цялото тяло.

На въпрос защо не са се опитали да осъдят вече бившия шеф на Общинския съвет в Септември за нападението, Йордан Бончев заяви, че такива постъпления са били направени, но „въпросният човек се оказа общински съветник и зад гърба му стоеше прокурорче от село Церово”.

Познат юрист на семейство пък им казал, че срещу Влайков имало и други дела, но са прекратени - по простата причина, че има „чадър” над него.

Преди дни бившата общинска съветничка от Септември Дора Пачева също разказа, че синът ѝ е бил пребит от Лазар Влайков през 2008 г.

„Бил го е лично Влайков с още един, който не разбрахме кой е. Тогава Бойко Борисов махна Влайков от ГЕРБ и държавата започна да го съди, но делото се въргаля 3 години и го прекратиха, като изкараха, че синът ми е виновен - бил го предизвикал. Синът ми опра пешкира, а господинът излезе чист“, каза още жената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    Лазаре, стани и ходи!
  • 2 Stefko 88

    18 0 Отговор
    Е ... ГЕРБ КАКВО ОЧАКВАХТЕ ? НЯКОЙ ВЪЗПИТАНИК НА ПРЕСТИЖЕН ВУЗ С АКАДЕМИЧНА СТЕПЕН ЛИ ?
  • 3 Гост

    11 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: делото се въргаля 3 години и го прекратиха, като изкараха, че синът ми е виновен - бил го предизвикал." Да предположим, че го е предизвикал и оня го бил? Това може да се случи навсякъде. Но да се оправдае физическа саморазправа с това, че бияча е бил предизвикан - е това е правен абсурд. Е па леле бияча бил шеф на общинския съвет и рецидивно пребивал хората около себе си, па последно пушнал и човек. Е..м ти и държавата, е..м ти и правото ѝ.
  • 4 Tosho

    4 0 Отговор
    Сбили се няколко мутри, голяма работа. Язък за уискито.
  • 5 KNOWLEDGE

    5 0 Отговор
    СЕДИШ ЛИ СИ В КЪЩИ ИЛИ ИЗЛИЗАШ???НЕ ИЗЛИЗАЙ ЛАЗАР, НЕ ИЗЛИЗАЙ!!!ДОМА ДА СИ СЕДИШ, ВЪРЛИ ОРА ДА НЕ СРЕЩНЕШ, ОТИ ТОЯ ПЪТ КЕ ОДИШ НА ДОЛЕ!
  • 6 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 0 Отговор
    Ее бравос аз предполагах че ше иде посланик след като застреля кръчмаря но явно има минали заслуги към тиквата с поведението си спрямо народа и сега очаквам да бъде повече от посланик някъде....може би крупен бизнесмен ше го напрваи тиквата
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.