Last news in Fakti

12 Септември, 2017 21:10 1 197 3

Лазар Влайков остава под домашен арест

  • лазар влайков-
  • арест-
  • оръжие-
  • смърт-
  • дете

Определението на съда не подлежи на обжалване

Окръжен съд - Пазарджик потвърди определението на Районния съд, с което на бившия председател на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков бе наложена постоянна мярка за неотклонение „домашен арест“, предава "Марица".

Определението на съда не подлежи на обжалване.

Влайков е привлечен като обвиняем по чл.338 от НК за това, че на 31 август срещу 1 септември 2017 година в село Виноградец при държане на огнестрелно оръжие не е взел необходимите мерки за сигурност, предоставил е оръжието на 6-годишно дете, в резултат на което е последвала смъртта на Наско Тонкев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пародия

    8 0 Отговор
    Егати пародията.Докато не се застреля един сьдия публично за назидание на другите ,нещата в тази дьржава ще продьлжават да са смешни.КУПЕНИ СЬДИИ ,няма какво друго да се каже.ПАРОДИЯ НА ПРАВОСЬДИЕ
  • 2 UNDERTAKER

    2 0 Отговор
    В КЪЩИ ЛИ СИ ВЕ?НЕ!ДАЖЕ Е НАМЕРИЛ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДСТРИЖЕ!АЗ ПРЕДЛАГАМ НА СЕРИОЗНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА СИ НАПРАВЯТ ЕДНА ЩАФЕТА И ДА СЕ РЕДУВАТ ПРЕД ДОМА МУ, ДА ВИДИМ ДАЛИ "АРЕСТА" Е ДОМАШЕН!ОСОБЕНО НА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН...
  • 3 Гого

    0 0 Отговор
    Най после спасиха своя брат мафиот от Герб ще накарат че детето е джихадист до къде я докараха Гербаджийте нно всеки знае истинското им лице закоравели престъпници!