Last news in Fakti

17 Септември, 2017 13:37 5 277 4

8 задържани в акцията на МВР

  • полиия-
  • организирана престъпност-
  • престъпна група-
  • акция

8 души са задържани до момента при операция на МВР, която започна късно снощи в София, съобщи БНР. Разбита е група, занимаваща се с различни престъпления.

Минути след 22,30 снощи на входа на София откъм автомагистрала "Тракия" са спрени два автомобила. Пътуващите в тях петима души са арестувани от полицията. Те са част от престъпна група, по която МВР работи от месец. Разработката по случая е на Главната дирекция за борба с организираната престъпност. В акцията са взели участие и екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и спецзвеното "Кобра" към СДВР.

В същото време на четири адреса в София тежко въоръжени и маскирани полицаи са извършили претърсвания. До този момент арестуваните по случая са общо 8, но източници на медията от МВР уточняват, че е възможно бройката да нарасне или да намалее.

Става дума за престъпна банда, занимаваща се с широк спектър от престъпления. Сред тях разпространение на наркотици, грабежи, измами и обири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner

    26 5 Отговор
    Да ходят в палата на доган и къщата на костов, апартамента на паси и тогава може и да повярвам, че са разбили престъпна група която се занимава с различни видове престъпления..в момента се занимават с някви мутряги, дето са безобидни и при правилна власт ще вършат добре работа..
  • 2 Гост

    16 1 Отговор
    След показния отказ на гражданин да работи с МВР, същите се хвърлиха в малко показен пиар, да си поумият имиджа, че протести идват, заплати трябват.
  • 3 факт

    8 0 Отговор
    нито има правосъдие нито кадърно управление, само айдуклук.
  • 4 колелото

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: по която МВР работи от месец.

    ха ха ха....