Last news in Fakti

26 Декември, 2011 19:27 1 480 0

Бивш пожарникар запали апартамента на бившата си

  • омуртаг-
  • пожарникар

След развода семейното жилище било присъдено на жената

Бивш пожарникар, все още не преодолял развода с жена си, реши да й отмъсти, като запали присъдено на нея жилище в Омуртаг, предаде БГНЕС.  Бившият огнеборец е уволнен дисциплинарно през октомври миналата година, защото участвал в ПТП след употреба на алкохол.

На 24 декември по обяд, мъжът разбил вратата на апартамента, който се намира на петия етаж в жилищен блок. Не губил много време и му драснал клечката, но вместо да избяга, останал сред пламъците.

Екипи на пожарната и полицията бързо се задействали и при пристигането им в апартамента 44-годишният извършител, с инициали К.А., бил задържан. На жилището са нанесени значителни материални щети, а К.А. е арестуван в районното управление на полицията в Омуртаг. С прокурорско разпореждане мярката му е удължена на 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА