1 Ноември, 2017 21:45 2 716 9

Нагъл крадец обра църквата на отец Иван, камерите го записаха (ВИДЕО)

  • обир-
  • църква-
  • отец иван

Кражбата е извършена навръх Димитровден

Крадец ограби пари на църква, включително и дарения. Обрана е касата на храма "Света Троица" в приюта на отец Иван в Нови хан.

Кражбата е извършена навръх Димитровден. Извършителят обаче не знаел, че през цялото време е в обектива на охранителна камера. Той краде всички пари от храма. Прави го професионално, така че никой да не предположи, че върши престъпление. Всичко това продължава 20 минути, съобщи Нова тв.

От записите се вижда, че в момента в който някой от посетителите на храма погледне към него, мъжът започва да се кръсти и да се държи като обикновен мирянин.

Полицията смята, че мъжът не за пръв път извършва подобно престъпление заради начина по който го прави. Все още обаче мъжът не е открит. Не е ясна и неговата самоличност. Затова и от полицията апелират всеки, който познава този човек да съдейства за залавянето му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    3 27 Отговор
    Еее големия крадец няма що гепил 3 лв. а попа да върне вс.кинти дето му ги шарят на ръка балъците вярващи щото тях не ги бута по кутията а по джобовете

    Коментиран от #6

  • 2 Александър Божков

    5 16 Отговор
    20МИНУТИ??? Аз за това време щях да ги изхарча и да вляза в борч! Тва кое крадец аз съм Иван Костов!
  • 3 Мишо Бирата

    21 1 Отговор
    ... тотална Деградация !!!
    Млад Здрав Мъж в разцвета на силите си и видимо - добре охранен !
    Абсолютна излагация - да беше седнал пред параклиса със стара шапка - повече пари щеше да събере ...
  • 4 Скорпион29

    8 11 Отговор
    На господ пари не му трябват пари му трябват на попа едно кръщене е 100 лв. Ако някой иска да се кръсти и няма 100 лв.какво прави? А Имама в джамията го прави безплатно ако искаш да приемеш исляма, ако ти поиска пари ше го скалпират

    Коментиран от #8

  • 5 Дони

    9 1 Отговор
    Бесния и Скорпиона явно не знаят кой е отец Иван от Нови хан и какво прави за хора останали без работа и подслон.Така е, от къде да знаят нещо което е в България, виж да беше в матушката им Русия

    Коментиран от #7

  • 6 АК 47

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    докато има такива като теб,ще има и такива като него,да му изсъхнат ръцете и краката на този.
  • 7 АК 47

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дони":

    Това си мислех и аз,тези нещастници,верни последователи на кака си Курнелия,атеисти,безбожници,са готови да оправдаят и омаловажат даже и кражба от храм!Какво остава за по-големи кражби?
  • 8 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Скорпион29":

    Изобщо не си запознат с тези неща, поне не се изказвай неподготвен ! Няма религия която да не приема дарения!!! А специално при мюсюлманите имат традиция, определен ден когато струпани около имама всички се клатят и един по един отиват при него и му пъхат банкноти докато свят им се завие ...! Има филмче във you tube !
  • 9 ШАХ

    0 0 Отговор
    БАЙ БЪЛГАРИН ААА ХОП