14 Ноември, 2017 17:06, обновена 14 Ноември, 2017 20:51 2 970 3

Задържаха 36-годишен, "зарибявал" малолетни във фейсбук (ВИДЕО)

  • експлоатация-
  • порнография-
  • facebook

Провинилият се търсел обмен на материали с порнографско съдържание

Задържаха 36-годишен, "зарибявал" малолетни във фейсбук (ВИДЕО) - 1

Служители на ГДБОП задържаха 36-годишен столичанин за онлайн сексуална експлоатация на деца, съобщиха от пресцентъра на МВР.

От сектор „Киберпрестъпност“ в ГДБОП са установили, че мъжът е използвал целенасочено ресурсите на социалната мрежа фейсбук за осъществяване на контакти с малолетни момичета, които да склонява и изнудва към участия в порнографски представления, както и за обмен на материали с порнографско съдържание.

По първоначални данни той се е представял с фалшива самоличност на 15-годишно момиче. Така за около три месеца мъжът е добавил в профила си над 1 500 момичета на възраст от 12 до 15 години. Използвайки възрастта на децата и тяхната наивност и доверчивост, Б.И. умело манипулирал своите жертви да изпълняват извратените му желания.

Осъщественият арест е пореден на служителите от сектор „Киберпрестъпност“ в противодействието им срещу онлайн сексуалната експлоатация на деца. През изминалите две седмици ГДБОП и колегите им в регионалните структури проведоха още три операции на територията на страната, при които бяха установени и задържани лица за разпространение на материали, съдържащи сексуално насилие и сексуални извращения с деца на възраст между 1 и 9 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    17 1 Отговор
    Педофил ли е у панделата! Там да мъ разкажат как се играе на майки и бащи!
  • 2 Shmeker

    11 3 Отговор
    Сега трябва ли да сме толерантни?
  • 3 Ивайло

    10 1 Отговор
    Той си няма на идея какво го чака в централния ще бъде бит навсякъде по всяко време гаврен и ще му се иска хиляди пъти да умре...