13 Декември, 2017 14:48 3 359 0

Обраха офис за парични преводи във Велинград

  • обир-
  • офис-
  • грабеж-
  • велинград-
  • парични преводи

Извършителят на престъплението се издирва от полицията

Обраха офис за парични преводи във Велинград - 1

Въоръжен мъж обра офис за парични преводи за чужбина тази сутрин във Велинград, узна bTV. Той е бил с шал на лицето. Заплашил с пистолет 39-годишната касиерка и ѝ заповядал да легне на земята.

По непотвърдена информация открадната сума е голяма – поне няколко десетки хиляди във валута. На касиерката ѝ е направило впечатление, че същият човек минал няколко пъти покрай офиса половин час преди извърши обира. Жената е била в шок, откарана е в болница, където ѝ е оказана медицинска помощ.

В офиса за парични преводи не е имало денонощно видеонаблюдение, но образът на крадеца е уловен от охранителна камера на съседния магазин. Издирването му продължава


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА