10 Януари, 2012 13:21 1 854 1

Пишман жених краде булка във Ветрен

  • булка-
  • брак

Трима младежи опитали да отвлекат девойка с цел брак


Младо момиче от Ветрен е отвлечено с цел брак. Срещу тримата извършители – двама млади мъже и един непълнолетен, е образувано полицейско производство, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Вчера в РУП-Септември бил получен сигнал от 46-годишна жена от Ветрен. Тя съобщила, че рано сутринта 18-годишната й дъщеря била пресрещната от трима млади мъже и качена против волята й в лека кола "Опел".

Разследващите установили, че З.Ц. /19 г./, С.Я. /20 г./ и техен 17-годишен приятел, и тримата от Ветрен, решили да отвлекат младата жена, за да стъпи тя в брак със З.Ц.

Двама от извършителите са задържани в ареста на РУП-Септември, а С.Я. все още се издирва от служителите на реда. Работата по изясняване на случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сексолог

    0 0 Отговор
    Припикало му се на момчето,то решило че му се е при...ло и направило глупавото,вместо да "поеме здраво в РЪКА проблема и
    да го реши бързо и безпроблемно...
    Ама нищо-за друг път ще си знае-опита учи.......