Last news in Fakti

9 Януари, 2018 09:41 18 492 24

Съкилийник на Ангелов: Самоубит е

  • нови искър-
  • убийство-
  • росен ангелов-
  • марин ташков

Росен Ангелов няма качества и физика на боец Той не е бил във Френсикя легион. За мен той е самоубит.

Това заяви пред bTV Марин Ташков, бивш съкилийник на Ангелов, който беше открит мъртъв в село Луково след мащабно издирване заради шесторното убийство в Нови Искър.

По думите на Ташков, не е сериозно Ангелов да бъде обвиняван за извършител на убийствата.

Двамата се запознават в ареста през 1999 г. Марин Ташков описва Ангелов като обикновен човек, „нито е по-агресивен от обичайното, нито е изключително криминогенен тип със склонност към тежки престъпления”.

„Човек, който е с произнесено его и който би могъл при определени ситуации да реагира, включително и да стигне до убийство”, допълва Ташков.

Според него описаният от властите профил на Росен Ангелов не отговаря на истината.

„Той се е крил осем години, за да не бъде задържан. Ако този човек извърши такова тежко деяние, той е наясно, понеже е бил в тази система, че ще бъде задържан и ще изкара живота си в затвора”, смята мъжът. Той е категоричен, че е много погрешно Ангелов да се обвинява за убийствата от Нови Искър.

„По Конституция всеки е невинен до доказване на противното. Няма произнесен съд, към момента той на практика е невинен”, допълва Ташков.

Бившият съкилийник на Ангелов също така изрази съмнение, че убиецът, който и да е той, е действал сам. Според него доказателствата сочат към повече от един извършител.

„Имаме около 30 гилзи, това са над четири пълнителя. Това означава, че той е презареждал. Дори да допуснем, че той е имал четири пълнителя, което е доста съмнително, това отнема време”, допълва Марин Ташков.

Според него присъствието на кучето също е много странно, защото всяко куче би направило нещо, за да защити „глутницата си”, в случая семейството.

„Значи, вероятно с Росен е имало човек, който е познавал кучето и на който кучето е имало доверие и се е подчинявало”, разсъждава Ташков. Според него към присъствието на втори съучастник сочат и действията на жертвите.

„При убийството на първите двама има 15 произведени изстрела. Твърди се, че тези хора са се защитавали, имат рани по ръцете, което означава, че те са били близо до дулото на оръжието. Двама души, които физически са много по-големи и здрави от Росен, който не се отличава физически. Нито с качествата на боец, нито някога е бил в чуждестранния легион, каквито глупости се изговориха”, коментира мъжът.

Според него, стрелците са били минимум двама. Мъжът определи версията на криминалистите, че Росен Ангелов се е прибрал до вилата си след убийството, като несериозна.

„След като се е укривал осем години, да отиде във вилата и почти да чака да бъде намерен, за да бъде арестуван. За мен лично, Росен е самоубит”, заключи Марин Ташков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    20 101 Отговор
    Айде още един ,,експерт" се обади това е експерта кокшкар пандиз! А нещо тама да разкаже този ,,експерт" как невинен е лежал в затвора? И МВР и на него са му скалъпили делото

    Коментиран от #20

  • 2 1243

    56 12 Отговор
    Тоя много се обажда, явно не се притеснява, че може и него да го самоубият.
  • 3 Скорпион29

    19 66 Отговор
    ,,МНОГО ЕКСПЕРТ МНОГОООО ДЕДЕКТИВ В ТАЯ България БЕ " бре бре бреее!

    Коментиран от #22

  • 4 БАЙ ГАН4О

    78 9 Отговор
    Бре бре ама в случая е прав

    Коментиран от #6

  • 5 Лост

    69 6 Отговор
    Гербаджийските дудуци от №1 и №3 веднага се хвърлят да защитават бококрацията... колко жалко.
  • 6 Сиромаха

    6 21 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ ГАН4О":

    В кой случай е прав ?
    Не било сериозно да го обвинят а кое е сериозно ???
    То е не сериозно и аз да съм Беден , Ама
  • 7 Богаташ

    28 8 Отговор
    щом си беден е сериозно и това заслужаваш .
  • 8 ДДД

    35 6 Отговор
    по добре да ги самоубиват
    или да ги издържаме още 20 години?
    а тяхната издръжка не е като пенсионер
    200 лева и да го кучета ядат
    трябва да е
    ОБЛЕЧЕН ОТОПЛЯВАН ХРАНЕН И ОХРАНЯВАН
    все пак е допринесъл за много родината
    докато пенсионера какво?
    даи му 200 лева и го остави на циганите
  • 9 4618

    52 2 Отговор
    „По Конституция всеки е невинен до доказване на противното....В България обаче всеки е виновен до доказване на потивното !!! Мутрите на ТИКВЕНИКА притискат органите на реда за да си измислят версии,да прикриват доказателства и да обвиняват невинни хора само и само хората на гроб да не се пипат !!!
  • 10 Кака Гинка

    19 6 Отговор
    При първото си изказване въпросният Ташков твърдеше: " Живял съм с него по 24 часа на ден, в продължение на доста месеци, докато получа оправдателната си присъда и смея да твърдя,ЧЕ Е СПОСОБЕН ДА ИЗВЪРШИ подобно нещо." Сега пък е "категоричен,че е МНОГО ПОГРЕШНО Ангелов да се обвинява за убийствата от Нови Искър." На кое от двете Ви твърдения да вярваме г-не? Експерт до експерта - сега остава да прочетем,че семейството не си е харесало подаръците и Дядо Коледа се е разгневил...
  • 11 dragula

    26 3 Отговор
    То експерти много, но в тази хипотеза има много повече логика и по-малко противоречия от версиите на МВР.

    Коментиран от #12

  • 12 dragula

    22 3 Отговор

    До коментар #11 от "dragula":

    Например за броя на гилзите и пълнителите. Не знам колко пълнителя е обичайно да има към един пистолет, че и да се носят, но няма причина да са повече от два. Това пък означава, че по време на убийството спира и почва да зарежда пълнителите повторно, което е супер нелогично.
  • 13 КАСАПИНА

    26 2 Отговор
    Изчезналата кока още доста хора ще погуби, но те не заслужават да тъжим за тях.
  • 14 Гражданин

    20 1 Отговор
    Ако сме правова държава трябва да има честно, а не нагласено разследване! Другото няма значение - храним ги или не ги храним престъпниците; има или няма смъртно наказание. Важното е да сме сигурни, че никой не може да набеждава и че следствие, прокуратура, съд са независими институции, а гражданите са защитени от своеволия, престъпниците си отговарят за своите, а не покрай своите и за чуждите престъпления и т.н. Останалото е израз на нечие своеволие и беззаконие!
  • 15 Ако им се верва

    15 3 Отговор
    Този съкилийник знае повече от МВР. Те от МВР не са срещали Орлин жив (ако е верно). Как точно определиха профила му? По фейсбук?
  • 16 Vasik Atanasova

    24 2 Отговор
    на всички ни е ясно
    че е скълапено
    и прикрито убийството
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Оня

    3 1 Отговор
    А тоя Ташков за кво ли лежи кат гледам ква шматка е, за убийство на муха ли кво
  • 19 Дедо ти

    2 0 Отговор
    Бесен язовец (активен трол) я се открий да те видим кой си ! Че си на заплата в ГЕРБ ни стана ясно на всички !
  • 20 Parisien

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    До "бесен язовец"Човека изказва гледна точка,познавал е Росен ,познавал е и живота му в затвора както и характера му пък и доста достоверно изглеждат разсъжденията му...А ти като какъв се изказваш?!
  • 21 Следовател

    3 1 Отговор
    Само глупак може да повярва, че някакъв педофил може ей така за нищо да избие сума ти народ и то с едно жалко флоберово пищовче, стрелящо като картечница!!! Тия хора наистина ни мислят за дебили!
  • 22 Бич божий

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион29":

    Те хората май сме по-експерти от онези нещастници корумпирани с пагони. Утрепали са Росен и са измислили съчинение по картинка. Боклуци долни. Дано горите в АДа.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.